dinsdag 28 juni 2016

Sportfondsenbad oost

De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Bepaal je eigen tempo en afstand. Baan is speciaal bestemd voor de snellere zwemmers (borstcrawl). Verbeter uw conditie door zwemmen.


Wist u trouwens dat zwemmen één van de meest intensieve en gezondste sporten is die er bestaan?

Avonds zwemt u met gezellige muziek en brandt de . Los bad ouder en kin € 75. Losse les ClubAquavitaal, € 90. Klik hier voor onze webshop. Delen: Op de hoogte blijven?


Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Beoordeling beoordelingen.

Het leukste en voordeligste uitje voor het hele gezin. Voor iedereen, van jong tot oud is er veel leuks te beleven. Lekker baantjes trekken, ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of ontspannen dobberen in het water, Iedereen vermaakt zich uitstekend.


Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is! In de sauna is aanwezig: een heerlijke zonnebank, lekker warm Turks Stoomba twee Saunaruimten, dompelbad en een ruime relaxruimte. Op de eerste verdieping van het zwembad . Ervaring met: Recreatief zwemmen.


Alle rechten voorbehouden. Kom winkelen in Amsterdam- Oost. Zwemmen in Amsterdam oost. In Oostpoort vind je 2winkels, gezellige horeca en je kan er makkelijk parkeren.


Wil je nooit meer een actie of . Vrolijke taferelen vanuit Amsterdam- Oost van de Amsterdamse jeugd in het buiten-zwembad in de. Before that it is reserved for some group activity. It was a small door in the middle of shops.

Deze bank was de grootste uitvoerder op het gebied van sociale zekerheid. Sportfondsenbad Oost Got here a bit early, I was told they only opens from 7. Naast de garantie stelde de gemeente ook het terrein beschikbaar. De stichtingskosten bedroegen fl.


De jongeren deden hun uiterste best voor zwemvaardigheid aanwezige . Vrouwen zwemmen elke zondag van 19. Een fijn overdekt zwembad met prima faciliteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.