donderdag 30 juni 2016

Paarden omheining hout

Doordat onze omheiningen uitgerust zijn van stevig hout , zijn deze erg stabiel en moeilijk uit positie te krijgen. Bent u bang dat uw paarden over de omheining heen springen? Kies dan voor onze extra hoge . Voor de meeste omheiningen geldt een garantie van maar liefst jaar op paalrot. De palen staan uiteraard langer.


We kunnen deze garantie geven doordat we gebruik maken van het mooiste kwaliteit hout dat ook nog eens in de zwaarste klasse verduurzaamd wordt.

De goedkoopste kunststof omheining voor uw paardenbak in nederland. De prijzen zijn inclusief poort met een. Te koop: omheining van hout en kunststof omheining voor weilanden, omheining , paardenbakken en weilanden! Bij ons kan u terecht voor mooie landelijke poorten in de typisch Angelsaksiche stijl.


Al het hout geïmpregneerd tot in de kern. Wij presenteren uw vertrouwde hekwerk, met nieuwe unieke houttechnologie ! Wij staan bekend om onze schitterende grenen hekwerken, poorten en hindernissen. Een houten omheining van Lands End geeft u de mogelijkheid om uw afrastering in sfeer te laten aansluiten op het landschap.

Houten omheining voor uw ( paarden )wei. Met een mooie, natuurlijk uitstraling is het de ideale manier om bijvoorbeeld paardenwei af te grenzen. Ook investeert u met een dergelijk hekwerk in een . Een paarden omheining van Lands End geeft uw weide een natuurlijke sfeer. De houten paardenomheiningen van Lands End kunt u toepassen voor het omheinen van uw . Wilt u een fraaie paardenbak of weide- omheining maken van houten palen en ronde liggers? Wij hebben diverse houten paardenbak en weidehek omheiningen te koop.


Met dit handige zelfbouw systeem van ronde palen en ronde liggers kunt u zelf bepalen hoeveel meter u nodig heeft. Wij adviseren bij hekken voor . We bieden u onder druk geimpregneerd duurzaam naaldhout of op aanvraag gecreosoteerde of tropisch hardhouten paarden afrasteringen, compleet met houten poorten en . Landelijke houten omheiningen voor een prachtig en degelijk omheinde tuin of weide. Stoere Post en rail of liever een strakke paardenomheining zijn bij ons verkrijgbaar en op voorraad!


Afrastingen Pexsters is gespecialiseerd in houten paardenomheiningen. U kan rekenen op een kwalitatieve afwerking dankzij onze meer dan jaar ervaring. Ook een bijhorende poort kan op maat worden gemaakt. Indien u voor uw paard (en) een veilige maar ook een mooie omheining zoekt bent u bij Bedaf Stallenbouw bv aan het juiste adres.


Omheining geïmpregneerd hout. Een mooi opgeleverd project in de Achterhoek!

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van bruin geïmpregneerd grenen hout. Bevestig draad of lint goed met isolatoren of poortgrepen. Ook bij een afrastering met gewone draad is het belangrijkste doel veiligheid creëren.


Voor een houten omheining omheen uw paddock, paardenweide , dressur- of springpiste kan U ook bij ons terecht. Wij werken zowel met geïmpregneerd - of gecreosoteerd Epicia- hout als met tropische Niové - hout. Deze materialen staan garant voor lange levensduur en een natuurlijke . Zoekt u een goede houten afrastering of houten omheining voor uw paard of pony? Of heeft U ander vee dat binnen de grenzen moet blijven?


Afrasteringen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt zoals: weideomheiningen , paddocks, longeerpistes en paardenbakken. Alle afrasteringen zijn onder hoge .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.