vrijdag 24 juni 2016

Veldmuis bestrijden

Wanneer veldmuizen in grote aantallen optreden, kunnen zij enorme schade aanrichten in weilanden, op bouwland en in boomgaarden. Winters kunnen veldmuizen plaatselijk grote schade veroorzaken doordat zij in schuren, bieten- en aardappelkuilen en graanklampen binnendringen. Zij komen echter zelden in. Een veldmuis in huis is erg vervelend.


Behalve dat veel mensen bang zijn voor muizen en ze veel lawaai kunnen maken, zijn ze ook gevaarlijk voor de gezondheid en voor uw huis.

Het probleem is dat de meeste mensen het verschil niet kunnen zien tussen de verschillende soorten muizen. Daarnaast wordt de veldmuis beschermd door de flora-en -fauna wet. Daarom wordt de preventieve maatregel geadviseerd om de weilanden onder water te zetten.


Hierdoor komen de muizen omhoog . Soms brengt de veldmuis enorme schade aan in weilanden, doordat hij de grasmat of het bouwland kapot maakt. Dit is echter specialistisch werk . Muizen buitenshuis bestrijden - Gratis tips, informatie op Informatiepunt Ongediertebestrijding nederland! Laat muizen bestrijden of weren door Traas Ongediertebestrijding!

Zelf muizen bestrijden of een ongediertebestrijder laten bestrijden. Lees tips en informatie en vraag een adres aan van de gecertificeerde bestrijders. Wijfjes doen vijf à zes worpen per jaar die een nestgrootte hebben van tot jongen.


Hun draagtijd is weken en de jongen zijn na dagen geslachtsrijp. De levensverwachting is van korte duur: één of één en een half jaar. Bosmuizen en veldmuizen leven meestal buiten, maar verhuizen in de herfst en winter soms naar binnen. De veldmuis kan zich snel en massaal voortplanten, maar vallen vaak ten . Bosmuizen zijn een beschermde diersoort die je alleen in gebouwen mag bestrijden , met gifvrije middelen.


De spitsmuis is geen knaagdier en is net als de bosmuis . Veldspitsmuis 4bij 300. Last van veldmuizen in uw (moes)tuin of weiland? Met deze producten verjaagt u de veldmuis op milieuvriendelijke wijze. Voor 23:bestel morgen in huis!


Er zijn verschillende soorten muizen. We beschrijven de kenmerken van de muizen. De meeste soorten muizen (spitsmuizen, bosmuizen, aardmuizen, veldmuizen etc.) slapen buiten in holletjes.


Maar er is ook een muizensoort in Nederland die net zo lief binnenshuis overnacht, namelijk de huismuis.

Huismuizen bouwen nesten op zolders, in spouwen, in kasten en bovenop plafonds! Alle informatie over veldmuizen ▻ Ontwikkeling ▻ Herkenning ▻ Schade van de veldmuis. Onze specialisten staan voor u klaar om professioneel muizen te bestrijden. Ook kunnen we u handige tips geven voor het bestrijden van muizen.


Heeft u last van beschermde muizensoorten zoals de spitsmuis of de veldmuis ? U mag dan geen gif gebruiken volgens de Nederlandse flora-en-fauna wet. Bent u op zoek naar een specialist in veldmuizen bestrijden ? Bij FD Plaagdierpreventie bent u aan het juiste adres voor o. Wat u moeten weten om muizen te bestrijden - een artikel over muizen en hoe u deze het beste kunt bestrijden. Hij vreet vooral graangewassen, bollen, wortels en aardappelen. Zijn uitwerpselen zijn groenachtig van kleur. In Nederland hebben we geregeld last van muizen.


Dit ongedierte veroorzaakt veel overlast en schade. Welke muizen zien we het vaakst in Nederland en hoe herken je ze? Hier lees je meer over de huismuis, de spitsmuis, de bosmuis en de veldmuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.