donderdag 30 juni 2016

Rieten afdak in tuin

Creëer een landelijke uitstraling met riet. Met de rieten dakelementen van EasyRiet tover je zelf je dak om tot een betaalbaar rieten dak. Of wil je graag een fijne zitplek in je tuin of meer opbergruimte creëren?


Dan is een kapschuur of tuinhuis met rieten dak een mooie oplossing! Uitgekeken op je oude bankstel?

Op Marktplaats is hij zo verkocht. Heeft u altijd al een gezellige kapschuur of overkapping in uw tuin willen hebben? Wij bouwen in iedere maat. Deze sfeervolle veranda wordt . Met ons bamboe pergola bouwpakket kunt u snel en eenvoudig mooie overkappingen maken in de tuin of op het terras. Lage rietmatten zijn ideaal als balkonscherm, rieten afdak , zonwering of als decoratieve bekleding van een zwembadran tuinbank of bloembak.


Hoge rietschermen op rol zijn geschikt als privacy scherm of als tijdelijke erfafscheiding van bijvoorbeeld een festivalterrein of bedrijventerrein. Ook als dakbedekking voor een .

Wilt u ergens onder zitten en toch veel daglicht genieten? Speciaal ontworpen om wel uit de zon te kunnen zitten, maar niet te veel licht weg te nemen. Opgebouwd met douglas staanders van 12×cm. Op de tussenliggers zijn elementen gemonteerd waar rietmatten.


We hebben bewust gekozen voor golfplaat aan één stuk en voor de goedkoopste kwaliteit rietmatten (omdat die uit dunnere, wat minder goed aaneengesloten rietstengels bestaan) Bij het vastmaken hebben we de rietmatten ook nog wat uit elkaar getrokken. Dit om het dak toch zoveel mogelijk . Maak van je rietmat een eenvoudig afdakje en creëer een sfeervol schaduwplekje voor de zomer! Met rieten matten kun je op allerlei creatieve manieren zorgen voor beschutting.


Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden om te zien hoe je van rieten matten in een handomdraai een afdakje maakt, bijvoorbeeld voor het opbergen van tuinspullen of het maken van een gezellig zitje. Ontdek en bewaar ideeën over Pergola dak op Pinterest. Meer ideeën over Pergola afdekking, Dek luifels en Pergola. Overwinteren exotische planten in de tuin in ons klimaat - beschermen van exotische planten tegen de vrieskou en vorst, win regen en wateroverlast.


Wilt u uw dak van uw tuinhuis of overkapping bekleden? Ook voor luxe dakbedekking zoals cedar pannen of Easyriet (platen met echt riet ) bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel uw dakbedekking voor . De tuin is vaak in een mum van tijd opgefleurd met een leuk tuinhuisje.


Een plek waar de tuinmaterialen meestal gestockeerd worden, maar toch heeft het ook een esthetische waarde.

Omgeven door groen kan uw tuinhuis heel mooi contrasteren en mengen in de natuur. In Nieuw-Lekkerland knapte Lodewijk de tuin van Jeroen en Elviera op. Een rieten dak kan hier een toegevoegde. Hij bouwde een overkapping zodat ze het hele jaar in hun tuin kunnen blijven relaxen.


Maar hoe maak je zelf een overkapping? Hier staat het stap voor stap beschreven! Met een (terras)overkapping kun je het hele jaar van je tuin blijven genieten. Tuinhuizen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en maten. Zo vindt u bij ons standaard houten, metalen en kunststof tuinhuizen.


Wilt u een tuinhuis met een nostalgisch en luxe uitstraling? Niet alleen maar op het strand maar ook in de tuin staan deze parasols met een rieten dakje of een dak van palmtakken heel mooi. Het parasol dakje hiernaast is te koop in tuincentra. Je kunt dit dakje van natuurlijke materialen gebruiken als vervanging van het vergane doek van een oude tuinparasol of strandparasol.


De Tuyn-kamer is gespecialiseerd in exclusieve buitenverblijven. Bent u opzoek naar een tuinhuis, veranda of buitenverblijf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.