woensdag 29 juni 2016

Zwembad ijsselmonde zwemles

Sportcentrum de Rozenburcht . Hier geven wij zowel 45- als minuten lessen. Zwembad IJsselmonde , Rotterdam. Banenzwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen , schoolzwemmen,.


Kom met je baby of peuter lekker zwemmen in zwembad IJsselmonde ! Voordeel van deze certificaten is dat je de wachtlijst voor zwemles kunt overslaan en je kind meteen door kan stromen naar de particuliere zwemles Niv.

A C diploma SN diploma oktober. Tijdens de overige schoolvakanties gaan de particuliere zwemlessen wel door,. Bovenstaande data zijn onder voorbehoud en kunnen eventueel aangepast worden.


Inschrijven kan bij onze receptie. Zwemles tip: Wilt u uw kind op zwemles ? Je mag deze week (week 4) tijdens de zwemles met kleding gaan zwemmen om alvast te wennen en te oefenen voor het diplomazwemmen! Heel veel plezier en succes! Een plastic tasje, waarin .

Er zijn geen komende evenementen. Klik hier om evenementen toe te voegen. Overigens niet voor mijzelf. Weten jullie goede zwemscholen voor volwassenen in Rotterdam-centrum of eventueel Rotterdam IJsselmonde ? Hoop trouwens dat dit de goede pijler is voor deze vraag. Zwemschool AquaJoy staat voor plezier en kwaliteit.


Een zwemschool waar u direct kunt starten, zwemles in ondiep water krijgt van zeer ervaren instructeurs zonder kurken. Daarnaast heb je een privézwemschool (Kikkersprong of zo) die zwemles geven in De Beer (bij Rozenburg), maar volgens mij ook in het zwembad in IJsselmonde (loopafstand voor je toch?). Ga in elk geval NIET naar de Fakkel. Hoogvliet (gem. zwembad) (Hoogvliet). Zwemmen Rotterdam-Zuid Wedstrijdzwemmen.


Charlois (gem. zwembad) (Charlois). Zwemvereniging Rotterdamse Watervrienden. Schooltijden De schooltijden zijn voor alle groepen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: ochtend: 8. Voor de kinderen die tussen de middag niet naar huis kunnen, bestaat de mogelijkheid om over te blijven.


Woensdagochtend gaan de kinderen van . Wij als zwembad achten deze lessen zeer noodzakelijk omdat er veel kinderen zijn die nog geen zwemdiploma hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.