vrijdag 24 juni 2016

Biotop zwemvijver

Ongestoord genieten: dat is met een Biotop zwemvijver de meest natuurlijke zaak van de wereld. Hoe dat werkt, laten wij u graag zien. Uw nieuwe Biotop zwemvijver is het perfecte rustpunt in uw tuin. Voor de filtering van het water worden geen chemicaliën gebruikt, dus u profiteert van het meest natuurlijke zwemwater.


Een frisse duik in de natuur? Met een Biotop zwemvijver krijgt u het beste van twee werelden: de natuurlijke uitstraling van een vijver en het zwemcomfort van een zwembad.

Laat uw zwemvijver aanleggen door de specialisten van Watelle. Zwemvijver Damme biofilter 1 . State: false ExternalInterface. ID: Adding callbacks: mejs.


Geonet is absoluut gespecialiseerd in de aanleg van sier – en zwemvijvers rondom uw tuin. Wij adviseren u correct over de ideale installatie van een duurzame zwemvijver. Al dan niet voorzien van verwarming. Met een zwemvijver van BioTop kunt u natuurlijk zwemmen in uw eigen tuin.


De zwemvijver functioneert als een natuurlijk meer en de speciale beplanting zorgt steeds weer voor zuiver en vitaal water.

Een muur scheidt onder water de plantenzone van de zwemzone. Zo wordt vervuiling van plantenresten in het zwemwater . Verhoeve Groen is gespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers. Natuurlijke zwemvijvers geven een mooie uitstraling aan uw tuin. Toch het grootst mogelijke zwemplezier in glashelder water.


Optisch een zwembad en toch een volwaardige biologische zwemvijver. De Biotop -Living- Pool functioneert geheel zonder chloor of andere giftige chemicaliën en biedt toch het grootst mogelijke zwemplezier in glashelder water. Additionele waterzuivering. Bij de zwemvijvers van Biotop worden vaak additionele waterzuiveringen voorzien. Deze waterzuiveringen kosten wat meer, maar zorgen voor een waterkwaliteit die nóg hoger ligt en een onderhoudskost die lager ligt.


De perfekte symbiose van zwembad en vijver biedt zwemplezier in glashelder water. Vraag gratis adviesgesprek aan. Actueel bij de Koninklijke Ginkel Groep. Bekijk alle actuele berichten.


Wij zijn per direct op zoek naar een boomverzorger! Door een toenemende groei in . De mooie, strakke vormen van een zwemba maar dan gevuld met natuurlijk gefilterd water. Niet met de natuurzwembaden van Biotop.

Dat klinkt als een utopie? Zoals het van oorsprong Oostenrijkse bedrijf Biotop dat sinds enige tijd ook in Frankrijk vertegenwoordigd is. Dit bedrijf mag als een van de grondleggers van het natuurlijke zwembad worden gezien. Andere bedrijven hebben met name in Duitsland en Zwitserland al veel ervaring opgedaan, zoals Bionova . Tuinen Brouckaert is gespecialiseerd in de aanleg van natuurlijke zwemvijvers. Hiervoor zijn we exclusieve partner van Biotop natuurvijvers.


Vandaag ontdekt u het beste zwemvijversysteem in Europa! De Biotop zwemvijver zorgt, door de harmonieuze eenheid van zwembad en biotoop, voor een. Deze BIOTOP zwemvijver ligt bij een pastoriewoning.


De volledige tuin werd aangelegd door de zwembadbouwer. Florijk is officieel partner van BIOTOP. Dit innovatieve merk is al jaren marktleider op het gebied van natuurlijk zwemwater. Omdat wij als partner van BIOTOP kunnen buigen op de jarenlange kennis en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.