donderdag 23 juni 2016

De bolder amstelveen

Wekelijks verse maaltijd soep. De meest volledige site met ruim 66. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel!


Voeg toe aan je mobiel: QR . Een viertal met een passie voor de groove en liefde voor de jazztraditie, meldt de stichting.

Na een intensieve verbouwing die ruim een jaar duurde is het gebouw weer opgeknapt en klaar voor de toekomst. Wijkcentrum de Bolder is afgelopen week weer open gegaan voor publiek. Op dinsdag bieden wij activiteiten in buurthuis De Bolder en in buurthuis De Meent.


Drink een heerlijk kopje koffie of doe mee met de activiteiten. U kunt rekenen op ervaren en zeer enthousiaste begeleiding. De bijbehorende documenten kunt u inzien bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, . Donderdag januari 19.


Natuurlijk vinden wij het fijn als u van tevoren aangeeft dat u komt, maar ook zonder bericht vooraf bent u van harte welkom op januari!

De sociaal beheerder van wijkcentrum De Bolder is Peter van Ommen. Voor meer informatie of contact: Bekijk onze diverse activiteiten! Playing my own music from my album Pick Up your Bass see video:. Project aanvragenMarcel Timmermans. Je moet inloggen om deze inhoud te bekijken.


Klassiek concert in de Bolder. Amstelveen (NL) Revitalisatie De Bolder. Professionele musici geven een mooi concert. Voor de keuring zijn nodig: ingevulde Eigen Verklaring (verkrijgbaar bij de gemeente), kleine . Naast de locatie ligt wijkcentrum De Bolder. Ook het winkelcentrum is vlakbij.


In De Landtong wonen mensen, verdeeld over woonlagen. Groenhof 1(achter het winkelcentrum). IIedere bewoner beschikt over een tweekamerunit met eigen douche, toilet en keuken.


Eetclub, Bilderdijkhof Uithoorn, Bilderdijkhof. B en W zijn met Stichting Ontmoetingscentrum Groenelaan overeengekomen dat de gemeente het wijkcentrum de Bolder van de Stichting overneemt.

Hiermee kan het gebruik van de Bolder voor de wijk voor minimaal tien jaar gegarandeerd worden. Op zaterdagmiddag oktober was De Bolder voor even een gezellige ontmoetingsplek voor moeders en hun kinderen. Er waren diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen uit de buurt, zoals nagel lakken en versieren, tafelvoetbal en Halloweenversieringen maken.


Alleman, De Bolder , De Meent, Open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.