vrijdag 24 juni 2016

Blokhutten op maat gemaakt

De blokhutten worden, naar wens, standaard en op maat gemaakt en geleverd. De wanden voor de blokhutten zijn Noord Europees geïmpregneerd rabat in 19mm of 28mm dik, ook kunt u voor potdekselwerk . Het kan op maat gebouwd worden. Een maatwerk blokhut , garage, chalet, woning of overkapping laten produceren tegen een aantrekkelijke prijs?


Ieder model op onze website kunnen wij aanbieden met de volgende aanpassingen en eigen wensen. Maak hieronder uw keuze .

Goede kwaliteit ,duurzame materialen en écht vakwerk. Daar kunt u op rekenen als u kiest voor de blokhutten op maat van Daalder. Tuinhuisjes op maat gemaakt. Misschien hebt u zelf een idee over het model van uw . Blokhut , tuinhuisjes op maat laten maken? Een prachtige moderne houten tuinhuisje maakt een tuin echt af.


Houdt u liever van een wat meer traditionele en klassieke uitstraling. Dan kunt u kiezen voor een prachtige houten blokhut van Lugarde.

Lugarde - houtstapelbouw met mm dikte mogelijk Bij het prima-systeem van Lugarde wordt gebruik gemaakt van een . Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis die precies de afmeting heeft die u wenst? Een blokhut op maat gemaakt en exact afgestemd op uw wensen vindt u bij Tuinbeurs Nederland. Dat betekent blokhutten maatwerk van topkwaliteit! Uw blokhut ontwerpen met onze ervaren en vakkundige bouwers.


Hermans Blokhuizen biedt blokhutten op maat. Iedereen kan met zijn of haar persoonlijke wensen bij ons terecht om het droomhuis te verwezenlijken. Een grote of juist kleine veranda, . Een tuinhuis op maat gemaakt is niet enkel een tuinhuis dat op bepaalde afmetingen wordt gemaakt , maar is een tuinhuis dat beantwoordt aan al uw persoonlijke wensen. Stijlvolle eigentijdse blokhut afgewerkt met trendy aluminum profielen, grote.


Door een nauwe samenwerking met moderne fabrieken kunnen wij in overleg met u voor al uw wensen een oplossing aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. In onze eigen timmerfabriek produceren we . Wanneer u een blokhut of chalet op maat wenst geeft u ons . Maar vaak voldoen deze nét niet aan uw wensen en dat is jammer. Te groot of te klein, het materiaal of de kleur is niet uw smaak of u wilt net een andere stahoogte. Daarom is zo het fijn dat een blokhut ook op maat gemaakt kan worden.


Wij komen graag uw wensen tegemoet.

Wij zijn in Nederland dé specialist als het om tuinhuizen en blokhutten op maat gaat. Welke wensen of ideeën u ook heeft voor uw tuinhuis op maat : wij realiseren het voor u! Fonteyn bezit het grootste . Douglas tuinhuizen en overkappingen. Wij leveren hoge kwaliteit, voor een lage prijs. U kunt in onze overdekte showroom de producten bekijken, Hier staan diverse modellen en afmetingen opgesteld.


Met vriendelijke groet, Roelof Woldring Tuin Totaal Center. U krijgt een basisprijs uit gaande van enkele of dubbele deur. En de kosten voor het monteren en voorbehandelen e. Laat u verrassen door onze unieke tuinhuizen en blokhutten op maat , en diverse mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.