donderdag 23 juni 2016

Eiland van maurik zwemmen

Eiland van Maurik is een camping met een spiksplinternieuw overdekt zwembad. Bij mooi weer kan het dak van het overdekte zwembad open geschoven worden. Vakantie aan het water, op een camping middenin de Betuwe.


De Provincie Gelderland. Wij betreuren deze geruchtenstroom omdat het onrust geeft bij de recreanten die met dit mooie weer willen gaan zwemmen.

Je kunt hier heerlijk zwemmen , zonnen, zeilen, waterskiƫn en vissen. Openingstijden: Mei tot nov. Soort recreatieplas: Recreatiegebied langs de rivier.


De bezoekers zouden graag wat meer schaduwplekken zien. Geniet van je vrijhei geniet van de natuur Open water zwemmen , wat is er mooier? Beschermd en veilig buiten zwemmen in onze prachtige wateren in Rivierenland. Op en om het park is genoeg te doen, maar in de omgeving is ook heel veel te ontdekken.


Rondom Maurik liggen verschillende historische dorpjes, zoals Wijk bij Duurstede, Tiel en Amerongen.

Vanuit Maurik in noordoostelijke richting (Rijnbandijk). Zwemmen 1 van de ANWB score. Julia en Daniek in het zwembad op de camping.


Het eiland van Maurik heeft een speciaal eiland dat Aquatura wordt genoemd. Hier is een overdekt water speelparadijs te vinden! Meer informatie vindt u hier. De camping heeft plaatsen met afbakening,.


Reisgezelschap: Senioren. Het recreatiemeer bij de camping is een explosie van waterpret. Wilt u het prachtige Betuwse landschap vanaf het water bewonderen? Spring aan boord van een . Wij kozen deze camping omdat er veel voor tieners te doen zou zijn.


Maar dat viel de kinderen erg tegen. Uitgevoerd in opdracht van. Veertien mensen zijn deze zomer verdronken in zee en recreatiegebieden.


Onder de drenkelingen zijn relatief veel mensen uit Syriƫ.

Onze stelling is: dit is een land met veel water. Zorg dat nieuwkomers kunnen zwemmen , zegt directeur Luc Dietz van de Nederlandse Reddingsbrigade. Er is een jeu de boules- baan, een airtrampoline, diverse speeltuintjes, fietsverhuur, midgetgolf, sport-, voetbal- en beachvolleybalvel tennisbaan en diverse watersportmogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.