donderdag 23 juni 2016

Geweven kussens

Nu in de aanbieding van € 3voor € 199! Gratis verzending deze kussens zijn voegen comfort toe aan uw interieur. De pp katoenvulling is zacht en geeft uw. GEWEVEN KUSSENHOES ROMANTIC ARMYNaast het weven van muurhangers ben ik begonnen met het weven van Kussenhoezen.


Elk kussenhoes is door mij met de hand geweven en vastgestikt. De achterkant is een katoenen stof.

Een selectie geweven kussens waarop historische kunstzinnige onderwerpen prijken die de sfeer verhogen. Verder zijn er kussens waarop gestileerde bloemen te bewonderen zijn. Het is een zacht kussen met een suede-look. Kussen fluweel warm bruin is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


De afmetingen van dit kussen zijn centimeter breed en centimeter. Antiek Stijl Webwinkel biedt online prachtige geweven kussens aan. Kussens, geweven in de mooiste kleuren en motieven, gemaakt van prettig aanvoelende en stevige materialen. Kussens vervaardigd door wevers die nog steeds het ambachtelijke vak verstaan.


Modern ogende kussens gebaseerd op een rijke historie.

Combineer wit met grijs of antraciet voor een tijdloze uitstraling of kies voor kleuren als violet, pompoen of appelgreen om er meer uit . Geweven katoenen kussens. Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag. Deze kussens zijn voegen comfort toe aan uw interieur. Dankzij de universele afmetingen past het kussen in de meeste kussenhoezen met normale afmetingen. De PP katoenvulling is zacht en geeft.


XL Kussens niet- geweven wit. Gobelin kussens 30x30cm. Ontdek onze unieke pied de poule (dubbelzijdige) kussentjes met de voor- en achterkant van hondenkoppen. En wat denkt u van onze andere kussentjes met dierenprint?


De kussens geven een zijdezacht gevoel. Mooi gevuld geweven kussen van groene wol met gouddraad erdoor geweven. Dit kussen is 1 duurzaam geproducee. Jacquard geweven kussens en stoffen.


Het kussen heeft een gouden satijnen achterzijde. De jacquard geweven kussens en stoffen zijn gearriveerd! In vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.