donderdag 23 juni 2016

Eemhof zwembad

Snelle stromingen, bochten, hobbels. Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. U vindt er glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!

In het zwembad zijn gratis lockers beschikbaar. Om deze te kunnen gebruiken heeft u een € munt nodig die u na gebruik weer terug ontvangt. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte. En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport.


Het Complete Zwembad in de (Sfeer)Compilatie van het Aqua Mundo van Centerparcs de Eemhof in. Een dagje centerparcs of een weekendje weg in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs DE EEMHOF ! Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen!

Het subtropische zwembad van de Eemhof beschikt over glijbanen en een wildwaterbaan en is het enige Center Parcs-park met een Turbo Twister glijbaan. Dit is een glijbaan waar voor het gebruik een zwemband nodig is. Daarnaast heeft het zwembad een zogenaamde Flowrider, waarbij men onder begeleiding op een . Lees reviews van Zwembad Aqua Mundo De Eemhof Zeewolde Flevoland Nederland. Photos and Holiday photos for Sport and nature Zwembad Aqua Mundo De Eemhof (Zeewolde Flevoland Netherlands) - Your holiday starts at Zoover!


Het zwembad is gelegen in Zeewolde en is gemakkelijk te bereiken. De Aqua Mundo van De Eemhof is een belevenis op zich. Center Parcs De Eemhof : Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. De zwembaden bevatten wildwaterbanen, stroomversnellingen, allerlei glijbanen, warmwaterbubbelbaden, binnen en verwarmd buitenba dompelbaden, wisselbaden en de beroemde flowrider.


De Flowrider is een speciale attractie waar jong en . Tropisch zwemparadijs Aqua Mundo bij de Eemhof. Durf jij in de Turbo twister of wildwaterbaan? Parkvakanties vertelt je in dit foto-verslag precies waarom het subtropische zwembad van De Eemhof zo leuk is. Het Center Parcs Eemhof zwembad (ook wel Aqua Mundo genoemd) is een subtropisch waterparadijs waar je jezelf geen moment verveelt.


Twee jaar later ging de Aqua Mundo alweer open, in deze uitgelicht zullen jullie lezen hoe dat ging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.