donderdag 23 juni 2016

Rattenplaag

Een aantal nestjes baby ratten en je hebt last van een rattenplaag. Een rattenplaag in huis herkennen is niet eenvoudig. En die sporen, daar gaat het om.


Agnes van de Valk heeft last van een rattenplaag bij haar huis op bedrijventerrein De Vlonder: Afgelopen weekend heb ik er weer twee gevangen, maar ze blijven komen. Knaagschade aan verschillende materialen (hout, papier en karton, elektriciteitskabels, isolatie,).

U kan de knaagschade van muizen en ratten onderscheiden aan het feit dat ratten grotere tanden hebben en bij het knagen een zaagvormig patroon nalaten op het object, de muis laat gladdere . De harige beestjes nemen volledig bezit van het loopdek boven het winkelcentrum op het Bijlmerplein. In Nederland zijn er twee soorten wilde ratten, die zich in onze huizen of bedrijfspanden wagen. Wanneer u te maken heeft met een rattenplaag , is het aannemelijk om te denken dat het hier een plaag van bruine ratten betreft. De bruine rat komt namelijk het meest in ons koude kikkerlandje voor.


Wat is het gevaar van een rattenplaag ? In veel verschillende steden stijgen de meldingen van rattenoverlast sterk.

Volgens ongediertebestrijders is dit te wijten . Deze knaagdieren richten veel schade aan en verspreiden bovendien vervelende ziektes. De ziekte van Weil (leptospirose) is daar een voorbeeld van. Enorme schade aan voorraden. Het aantal mensen in Nederland met deze tropische ziekte is in één . Gevaar voor het overbrengen van ziektes op mensen en dieren. Bevuiling van voedselvoorraden.


Redenen genoeg om de aanwezigheid van ratten vroegtijdig op te sporen. In dit artikel zetten wij alles over het . De tekenen van ratten snel detecteren, maakt dat de rattenplaag misschien sneller opgelost kan worden. Gebruik je zintuigen om een rattenplaag te herkennen in huis. De aanwezigheid van ratten kun je zien, horen en ruiken.


Wees in elk geval alert op een van de volgende signalen: Knaagschade: ratten moeten knagen om hun tanden kort te houden. Ze knagen aan van alles, van voedsel en meubels . Ratten bestrijden is werk voor experts.

Er ontstaat dan overlast door knaagschade of het uitgraven van gangenstelsels. Er bestaan eenvoudige oplossingen om ratten weg te houden. Overlast van ratten kun je . De Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft last van ratten. Er komen steeds meer meldingen binnen van ratten op de campus Woudestein. Een gespecialiseerd bedrijf zoekt uit wat de oorzaak is en kijkt wat er tegen de beesten kan worden gedaan.


Al het nieuws over rattenplaag van Hart van Nederland vind je hier. We maken gebruik van functionele en analytische cookies. De daarmee verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen.


De advertentie- en socialmediacookies van derden verzamelen mogelijk ook gegevens buiten deze website. Door op accepteren te klikken geeft u . VELP - Buurtbewoners in Velp-Zuid hebben last van een rattenplaag. De ratten houden zich schuil in de struiken van het Gruttoplein en de Roerdompstraat.


Laatst was ik vuil weggooien en zie ik ineens een goede, grote.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.