maandag 27 juni 2016

Tuinontwerp 100m2

Bij relatief kleine tuinen is het de uitdaging om met een goed tuinontwerp de tuin visueel ruimer te doen lijken. Niet alleen een tuin met tegels maar ook het toepassen van de juiste planten en materialen voor een intieme tuinsfeer. Filter op Allen Moderne Eigentijdse tuinen Tuinen tot 100mTuinen vanaf 100m. Bekijk de voorbeeldtuinen van Wijsman Hoveniers.


Unieke tuinen vanaf 100maangelegd onderhouden door de tuinspecialist! Zoek je met op “ tuinontwerp ” of “tuin aanleg” dan kom je al snel uit bij tuinarchitecten en hoveniers. Maar een tuinontwerp kun je ook zelf maken, mits je goed onderzoek doet en je goed laat voorlichten.


Wij zetten tien veelgemaakte fouten van beginnende en amateur tuinontwerpers op een rij, . Tuinontwerpen van kleine tuinen, voortuinen, zijtuinen en achtertuinen. Gerealiseerd zonder zorgen. De Tuinregisseurs, werkzaam in heel Nederland. Samen met u maken wij een betaalbaar tuinontwerp waar u mee aan de slag kunt.


Gedetailleerde omschrijving: Mijn voor- en achtertuin moeten opnieuw aangelegd worden. Graag zou ik in contact komen met iemand die gespecialiseerd is in tuinontwerp en advies om zo een plan te bedenken voor de inrichting van de tuin. Graag beginnen we bij het begin en plannen we een kennismakingsgesprek bij u op locatie.


Het zou een eer zijn als we ook uw woongenot een stukje aangenamer mogen maken met een doordacht en ambachtelijk tuinontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.