maandag 25 juli 2016

Bobi grande

Uitgevoerd met een naar binnen scharnierende inox inwerpklep, die instelbaar is. Een slank model brievenbus, ideaal voor wandmontage en een ieder die toch een brievenbus met een grote capaciteit zoekt. Altijd de laagste prijs!


Deze reusachtige brievenbus is een opvallende verschijning door de ruime afmetingen. Dankzij de ruime opening passen er zelfs kleine pakketjes doorheen.

Koop of Verkoop bobi op Marktplaats. De Grande S brievenbus is w. Ideaal voor in een hekwerk. Zodat men niet om hoeft te lopen en post aan voorzijde uit kan nemen. Bezoek onze website of showroom en bekijk alle modellen!


Vandaag bestellen = Morgen in huis. Prijs vanaf: € 22excl. BTW (€ 26incl. BTW).

RVS Groot volume, met verstelbare inwerpopening 0-cm. Duwklep is altijd in RVS uitgevoer ideaal voor lasergravering. Geschikt voor wandmontage, hekwerkmontage of vr. Geproduceerd in Finland. Nu zit het deurtje aan de achterzijde.


Bobi Grande Mailbox USA. Free Shipping on orders over $55. Innovatieve nieuwe brievenbus van BOBI afgestemd op de eisen die we nu aan een brievenbus stellen.


Een groter formaat waar meer post in kan en een instelbare RvS inwerpopening. De BOBI Grande heeft een deurtje aan de voorzijde (zie ook foto). Deze brievenbus is geschikt voor een grote hoeveelheid post en . Briefkasten BOBI GRANDE - Briefkasten BOBI GRANDE - Briefkasten BOBI GRANDE - Briefkasten BOBI GRANDE - ZIEGLER ÖSTERREICH – Ihr lokaler Partner zur Gestaltung individueller Außenanlangen. Bei uns alles vom Fahrradständer bis zur Überdachung.


Bij dit model is de inworpklep ook altijd van RVS. De inworpklep is door u zelf te verstellen. Waardoor u zelf kunt kiezen of u deze ruim open zet, voor bijvoorbeeld het ontvangen van pakketjes in uw brievenbus.

Of op een kleine stand zet, zodat derden er geen . Kenmerken: Standaard voorzien van een RVS klep. Materiaal : mm dik RVS of . High capacity postboxes are essential for a busy business.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.