donderdag 28 juli 2016

Zwembad huttenheugte prijs

Een dagje zwemmen bij Center Parcs De Huttenheugte is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Snelle stromingen, bochten, hobbels. Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Center Parcs De Huttenheugte : Kom zwemmen bij Center Parcs De Huttenheugte.


Check dit dus altijd vooraf goed in kalender.

De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, glijbanen, stroomversnelling,. Verblijf jij niet in Center Parcs maar wil jij wel graag een dagje uit om te zwemmen? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken.


Jij vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 2per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in . Een dagje centerparcs of een weekendje weg in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs DE HUTTENHEUGTE ! Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen!

Het zwembad is gelegen in Dalen . In het zwembad van de Huttenheugte vermaak je je gemakkelijk de gehele dag. Niet zo gek met zoveel verschillende zwemfaciliteiten. Heerlijk baantjes trekken in dit grote zwembad. Of je nu doet aan schoolslag of crawl - in dit zwembad zal het prima gaan!


Golfslagbad Trotseer de golven in . Moet je voor een sauna bezoekje bij betalen of zit dit allemaal bij de prijs van het huisje in? Wat kosten massages zoal? Een deel daarvan wil graag een keer naar Huttenheugte om het zwembad , maar een ander deel wil daar niet heen.


Huisjes schijnen een stuk kleiner en ouder te . In een subtropisch zwemparadijs is het genieten voor groot en klein. Vakantiepark, week end Centerparcs, De Huttenheugte - Dalen. Prijs en beschikbaarheid. Alles bij de hand voor een vakantie met het hele gezin. Niet lang daarna wordt besloten de naam te veranderen in het meer idyllisch klinkende Het Meerdal, waarbij voor het eerst alle bungalows gelegen zijn aan bosvennetjes en het zwembad wordt ingericht met een glijbaan en andere speelattributen.


Daarnaast mocht De Huttenheugte de creativiteitsprijs in ontvangst nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.