donderdag 28 juli 2016

Fietsenstalling te koop

Te koop aangeboden fietshekken met betonvoet, nooit gebruikt per stuk € 2- neem je ze allemaal totaalbod € 20-. Willen uw werknemers en bezoekers ook genieten van goed beschermde fietsenstalling? U doet er dan verstandig aan een fietsenstalling te kopen bij de specialist op het gebied van fietsparkeersystemen, Klaver Fietsparkeren.


Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een fietsenstalling die bij u past, zoals een overdekte fietsenstalling , een open of een gesloten fietsenberging of een transparante fietsoverkapping. Allemaal specifiek aan te passen voor uw locatie en gemaakt van kwalitatieve materialen voor een lange levensduur en . Mooie fietsenstalling te koop.

Degelijk stalen fietsenhok met gebogen achterwand. Voor meer informatie kunt u mailen of bellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Makkelijk op te bouwen fietsenstalling ruimte, direct uit voorraad leverbaar in de standaard lengte maten - - - en meter.


Tevens kunnen de demontabele opslagcontainers ook evt gebruikt worden als afval opslag, rookruimte. Prijs is voor de kleinste maat excl. OMSCHRIJVING: Fietsenstalling - Fietsenrek (voor drie fietsen) Het is de perfecte oplossing voor het bewaren van uw fiets.


Hoogwaardig verzinkt staal.

De woning is ingedeeld als volgt, inkom met badkamer (douche, lavabo), aparte toilet, ruime kamers, living met open keuken en aansluiting op het terras. Dit zeer mooi gelijkvloers appartement biedt u. Een van die producten zijn overdekte fietsenstallingen. Aangezien de herfst definitief begonnen is, gaan er niet veel mensen meer met de fiets naar het werk. Fietsoverkappingen - overdekte fietsenstallingen op een stalen T- frame. Wilt u de beste fietskluis die op dit moment te koop is.


De beste bescherming van . Ruim nieuwbouw appartement te koop in Aalst. Autostaanplaats en fietsenstalling in de prijs inbegrepen. Appartement op 2de verdiep ook . Studentenstudio m² met privé douchekamer, gem. De residentie Falco is gelegen op loopafstand van de UA stadscampus, de mode academie en de industriële hogeschool AP.


Parking dienstdoend als berging of fietsenstalling te koop. Voor groepen (studenten kunnen voor de huur van een tweedehands studentenfiets of een LeV terecht bij Velo op de Veilingsite). Betaalde fietsstalling : – Uw fiets kan nog veiliger gestald worden in de betaalde fietsenstalling – Een badge voor deze fietsenstalling is te koop aan de loketten van de NMBS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.