dinsdag 26 juli 2016

Tulpen op de dam

Vanwege de Nationale Tulpendag was zaterdag de Dam weer omgetoverd tot een tulpenpluktuin, waarbij iedereen een bosje kon meenemen. Een door velen bezongen zin die op zaterdag januari werkelijkheid wordt als de Dam weer. Ook zo toe aan wat fleurigheid in uw huis in deze koude maand?


Zorg dan dat u op zaterdag januari op de Dam bent. Het is dan Nationale Tulpendag: de officiële aftrap van een nieuw tulpenseizoen. Voor het vijfde jaar achter elkaar sloegen de tulpenkwekers de handen ineen om de aftrap van het tulpenseizoen te vieren met Nationale Tulpendag.

Tijdens het lentefeestje konden alle grijpgrage handjes weer naar hartenlust plukken op de Dam , waar ruim 200. En niet alleen rode en gele tulpen kleuren de Davan knalgeel tot donkerpaars, alle kleuren komen voorbij. Opdat je niet te laat komt: het plukken begint om 13. Elk jaar in januari wordt er tijdens de Tulpendag de officiële aftrap gegeven voor het tulpenseizoen. Iedereen mag gratis op de Dam in.


Vinden we leuk, sowieso, want nothing beats een (overvolle!) vaas aan tulpen op tafel, niet? Ook dit jaar wordt het tulpenseizoen weer feestelijk afgetrapt met de Nationale Tulpendag. Kom gratis tulpen plukken op de Dam.

Anouk Kruithof Foam jan. Kom naar de Dam op de opening van De Nationale Tulpendag. Samen met familie, vrienden en vrijwilligers wordt de Dam dan omgetoverd tot heuse pluktuin.


En dat betekent dat je vanaf 13. Amsterdam Light Festival jan. Het is de officiële aftrap van een nieuw snijtulpenseizoen. Nederlandse tulpenkwekers hebben zaterdag 200.


Bezoekers kunnen deze dag gratis bloemen plukken uit de tulpentuin. De mooiste beelden op een rij. Voor wie dol is op bloemen, tulpen in het bijzonder, hebben we heel goed nieuws: op zaterdag januari kun je gratis tulpen komen plukken op de Dam in de hoofdstad. Het is inmiddels een jaarlijks terugkerend ritueel, de officiële opening van het tulpenseizoen op de Dam. Dit is de opening van het tulpenseizoen waarbij jij gratis tulpen mag plukken uit de tulpenpluktuin.


Op januari vindt voor de vijfde keer de Nationale Tulpendag plaats. En wellicht kom je onze ( tulpen )boer Tom ook tegen! Afgelopen zaterdag werd een typisch Hollands feestje gehouden: Nationale Tulpendag. Op deze dag vieren we de officiële aftrap van een nieuw snijtulpenseizoen.


Boer Tom gaf verslaggever . Zaterdag januari is het Nationale Tulpendag en kun je vanaf 13:uur gratis tulpen plukken op de Dam.

Het tulpenseizoen heeft dit jaar als thema Romantiek. Het is dus extra zwijmelen geblazen tussen al het moois! Kom zaterdag januari gratis een . TPN promoot de tulp door het organiseren van verschillende promotieactiviteiten per jaar.


De grootste activiteit is Tulpendag. Op de 3e zaterdag van januari vindt traditiegetrouw de start van het seizoen plaats. See what people are saying and join the conversation.


Consumenten konden gratis hun eigen bos tulpen plukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.