maandag 25 juli 2016

Van de wal zaden

Hierin treft u alle zaden die wij u kunnen aanbieden. Op onze website treft u alles aan voor uw tuin, groentetuin of siertuin. Alles op het gebied van zaden , biologische zaden , meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, tuingereedschappen, tuindecoratie, bloempotten en bloembakken, vlaggen, thermometers, tuinhulpjes, bindartikelen, kweekkasjes, tonkinstokken.


Naast het brede assortiment zaden treft u op onze website ook een complete tuinwinkel aan. Ruime keuze aan leuke en nuttige.

BIOLOGISCH GETEELD ZAAD. Nummer vijf is verreweg het meest geteelde type andijvie. Breedbladig met een goed gevuld hart en een zachte smaak.


De pootaardappelen zijn in groepen ingedeeld op naar afrijptijd. Vroegafrijpen middelvroegafrijpend en laatafrijpend. In de regel zijn de late aardappelen het . In deze groep treft u alle FIJNzadige groentenzaden aan incl. Alle productgroepen staan op alfabetische .

GEWASBESCHERMING OVERZICHT. Op alfabetische volgorde kunt u de ziekte of plaag opzoeken. Wel is deze gerangschikt naar vretende insecten, . Heeft u al eerder een bestelling geplaatst via deze website? Dan kunt u hieronder inloggen met uw gegevens.


Pootgoed en plantmateriaal is leverbaar vanaf half januari tot in april. Aarbeiplanten zijn het gehele jaar door leverbaar. De planttijd van de meeste soorten is . Zaaien vanaf eind februari tot half april. Groeit op alle grondsoorten bijvoorkeur in een losse bodem.


Ter plaatse zaaien vanaf eind april tot juli. Kiemtemperatuur is 23°C. Het zaad heeft een koudeprikkel nodig . Doormiddel van onderstaande optie kan een waardebon worden gekocht, welke vervolgens kan worden verzilverd in onze webshop of onze winkel in . Vliesdoek is ideaal voor de opkweek van postelein.


Postelein zaadjes zijn erg klein en moeten zeer oppervlakkig gezaaid worden.

Er moet dus een fijn zaaibed . Veranderingen in de landbouw. De papieren zaaigids van Vreekens is niet gratis, maar wel een aanrader omwille van de vele specialiteiten : de zadengids van Vreekens Zaden. Deze gids werd dit jaar aangevuld. Zelf ben ik zoals u kunt zien niet van Zaadhandel van der Wal maar ik wil hier graag even op reageren. Eigenlijk bestaat er in Nederland . Wij heten u van harte welkom op onze internetsite!


Tot eind vijftigerjaren bestond de hoofdaktiviteit voornamelijk uit de teelt en verkoop van tuinzaden , gras- en klaverzaden , alsmede pootaardappelen. Laat je tuin tot bloei komen! Bloembollen zijn onder te verdelen in voorjaarsbollen en zomerbollen.


Eetbare tuin: Een eetbare tuin kan heel goed in je eigen tuin, op een zonnige plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.