donderdag 21 juli 2016

Macbook air poorten

Een Mac heeft poorten waarmee u beeldschermen, schijven, toetsenborden, netwerken en meer kunt aansluiten. In dit artikel worden de meest voorkomende poorten beschreven en waarvoor deze worden gebruikt. Apple stelde met veel trots zijn nieuwste laptops voor. Dat terwijl ook de Macbook van dit jaar . Naast de 13-inch MacBook Pro met Touch ID en Touch Bar, is er ook een 13-inch-model met functietoetsen, twee in plaats van vier twee Thunderbolt 3- poorten (USB‑C) en een minder krachtige .

Dit is waarschijnlijk gebeurt toch ik er, gewoon voorzichtig (normaal), een Apple lightning kabel uit haalde. Dus, er is een pin afgebroken in het USB poort , waardoor dus al mijn USB apparaten niet meer met de MacBook . Zelfs de MagSafe- connector moest het veld ruimen. Als de geruchten kloppen heb je . Usb, micro-dvi, jack mm audio. MacBook Air met maar een usb-poort, hoe onhandig is dat?


Functioneert perfect, licht beschadigd.

Dus niet met minidisplayport. Apple Mini DVI naar VGA adapter Geschikt voor: iMac (Intel Core Duo), MacBook en 12-inch PowerBook G4. Nieuwe Macbook Air is dunste ooit - maar heeft geen usb- poorten.


Apple heeft een nieuwe MacBook gepresenteer de dunste netbook van het bedrijf ooit. Mini DisplayPort (Thunderbolt) naar DVI adapter. Het apparaat is slechts 1millimeter dik - een kwart minder dan de vorige Air.


De nieuwe MacBook heeft een scherm van inch, met een . De inch Macbook Air die Apple volgens geruchten in ontwikkeling heeft, krijgt mogelijk enkel het nieuwe type-c usb als aansluiting, naast een ingang voor koptelefoons. Met zijn compacte formaat van 1inch past hij makkelijk in je tas. De aanstaande Macbook Air met inch retina-scherm zou veel compacter zijn dan de huidige inch Air. De langverwachte Macbook Air van inch met retina-scherm wordt dunner dan het huidige inch model, . Hoeveel waarheid moeten we hechten aan deze geruchten? Eind deze maand zou de nieuwe MacBook Pro gereleased . Laatstgenoemde gebruik je voor het opladen van de MacBook en de aansluiting werkt middels een . DVI- poort om een monitor aan te sluiten.


Lees ook: Apple presenteert superdunne inch MacBook.

Een tweede scherm verbind ik via Thunderbolt en mijn oordopjes gaan in de hoofdtelefoonaansluiting. Ook handig: de lezer voor een SD kaart, die ik zo vanuit mijn fototoestel in mijn Air stop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.