woensdag 27 juli 2016

Kunstgras sport

Sport - en spelkunstgras kopen bij kunstgras -grastapijt. Ontdek ook onze kunstgras toepassingen voor tuin, stad en bedrijf. Voor elke sport en budget het grootste assortiment. Desso kunstgras staat voor topkwaliteit.


Kunstgras voor sport toepassingen roept nogal wat vragen op.

De eigenschappen zoals bal rol, bal stuit zijn die gelijk aan sport op echt gras? Wat zijn de voordelen van kunstgras ten opzichte van echt gras? Hoe moet het worden onderhouden? Hoe kies ik het juiste kunstgras ? Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het gras niet goed kan gedijen omdat het veld beschut of binnen ligt. GreenFields presenteert met trots de meest recente ontwikkeling op het gebied van kunstgrastechnologie: TenCate Ecocept Sport technische laag.


Ecocept is een innovatief nieuw type poreuze laag die speciaal is ontwikkeld voor sportvelden die voorzien zijn van kunstgras. Het leent zich perfect voor gebruik in combinatie .

Voor professionele voetbalvelden en kleine oefenterreinen kan u terecht bij ResiGrass. Ook in het Midden Oosten is men overtuigd van de kwaliteit van ResiGrass voor deze toepassing. Wilt u met uw sportvereniging kunstgras leggen op uw sportvelden? TigerTurf heeft jarenlange ervaring wereldwijd in het leggen van sport kunstgras. Bel ons voor een afspraak.


STVV kiest opnieuw voor Domo Sports Grass. Installatie en FIFA–keuring in amper dagen! De club was toen al een pionier in de Belgische competitie met hun keuze voor kunstgras. JE Sports lanceert dochteronderneming JE Sports Baltic Partnerschap. Een multifunctioneel sportveldje bij u thuis, Namgrass biedt de ideale oplossing!


Koop of Verkoop sport op Marktplaats. Hollandsports heeft al ruim jaar ervaring in de aanleg van kunstgras sportvelden en tuinen over de gehele wereld. Sportgras is bekend van de voetbalvelden, maar ook hockeyvelden, trapvelden, pannakooien en golfbanen worden door ons voorzien van kunstgras. Bekijk ons assortiment op sport kunstgras.


CSC Sport is de Nederlandse marktleider op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van kunstgras en natuurgras sportvelden voor voetbal, hockey, rugby en korfbal en atletiekbanen. Onze opdrachtgevers waarderen onze inspanningen met een 8. Al meer dan jaar produceert en promoot Lano Sports hoogwaardige kunstgrasvelden voor verschillende sporttakken.

Want sporten op kunstgras is niet alleen aangenamer: het is ook veiliger, goedkoper én duurzamer. Voetballen op kunstgras is zeker anders dan op natuurgras, zo erkent ook Coen Nell, Projectmanager Sport bij ingenieursbedrijf Grontmij. Hij wijst er echter ook op dat de ontwikkeling van kunstgras niet heeft stilgestaan. De velden die er nu liggen, zijn niet meer te vergelijken met die van zes jaar gelden”, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.