donderdag 28 juli 2016

Zwembad de waterlelie

Zwembad De Waterlelie is al meer dan jaar het adres in Aalsmeer voor zwemlessen, banenzwemmen, sportgroepen en vrijzwemmen! Maar liefst dagen in de week kunt u banenzwemmen in ons banenbad en dagen per week geven wij zwemlessen volgens de EasySwim-methode. ESA Aalsmeer beheert vrijwel alle binnensportaccommodaties in Aalsmeer en Kudelstaart, dit zijn zwembad De Waterlelie , de sporthallen De Bloemhof en de Proosdijhal en de kleinere gymzalen.


Een zwembad ook waar velen hebben leren zwemmen en tijdens hete zomers verkoeling hebben gevonden. Zwembad de waterlelie is een uniek meter openluchtzwembad. Er is genoeg te beleven voor .

Vanaf zaterdag april opent het zwembad haar deuren weer! U vindt het zwembad De Waterlelie aan het Sportlaantje Zuidwolde. U kunt in De Wolden op een aantal plaatsen zwemmen.


In de Wijk, Ruinen en in Zuidwolde zijn openluchtzwembaden. De openluchtzwembaden zijn alleen in de zomermaanden geopend. Binnen zwemmen is heel vermakelijk in dit zwemcomplex in Aalsmeer, met allerlei spelmaterialen en vooral de Glibberbaan. Er zijn verder een whirlpool, vie.


Delen: Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief .

Vier je kinderfeestje bij zwembad De Waterlelie in Aalsmeer. Je verjaardag of een andere leuke gebeurtenis vieren in het zwembad? Dat is een feest voor iedereen! Uniek is het banenba dat iedere dag en gedurende de avonduren beschikbaar is voor . Er werd door koppels hardgelopen en gezwommen voor een airtrampoline. De airtrampoline is een van de initiatieven om het Zwembad aantrekkelijk te houden.


Aan het activiteit deden 1deelnemers mee. Voor meer ontspanning heeft het zwembad een whirlpool, vier kruidenbaden. Palermo Industrieweg 3 zuidwolde Femke Anne galerie kadowinkel toeristinfo.


Tuberide door de I-Tjoep in zwembad De Waterlelie in Aamsmeer De I-Tjoep is een waterglijbaan uit. De Waterlelie heeft behalve een recreatie-binnenbad en -instructiebad ook een sauna en een stoombad. Een bezoek aan zwembad De Waterlelie in Aalsmeer.


De accomodatie beschikt over een meter wedstrijdba recreatiebad en instructiebad. Het recreatiebad is niet meer als een rechthoekig ondiep bad waar ook de glijbaan in uitkomt. Tevens is er een bubbelbad dat d. Om te kunnen blijven draaien zijn wij afhankelijk van vrijwilligers. We zijn daarom op zoek naar mensen die enthousiast zijn om als vrijwilliger aan de slag te gaan in het zwembad ! Het zwembad word sinds kort beheerd door een stichting.


Vanaf medio mei tot eind augustus zijn ook de buitenbaden van De Waterlelie geopend voor het publiek.

Het buitenbadcomplex bestaat uit een meter ba een speelbad en een peuterspeelplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.