dinsdag 26 juli 2016

Zwembad de wildert

Optisport zwembad de Wildert , Zundert (gemeente): beoordeling van 4. Voor de allerkleinsten is er een kinderspeelbad met een waterdiepte van cm. De kinderen kunnen heerlijk spelen in dit bad en als ze wat ouder zijn in het recreatiebad met bruisbank. Grote lol zullen de kids hebben bij het afgaan van de . Op advies van een extern bureau ging wethouder Marjon de Hoon in maart van dit jaar op zoek naar een investeerder die het zwembad zou willen exploiteren.

Het plan was dat de gemeente wel eigenaar zou blijven om openstelling voor de Zundertse gemeenschap te garanderen. Als er geen koper wordt . De meest volledige site met ruim 66. Privatisering zwembad De Wildert. De kinderen spelen in het kinderspeelba terwijl de fanatiekeling zich bewijst in het wedstrijdbad.


Schrijf uw kind nu in voor de zwemles en betaal géén inschrijfgeld. Profiteer nu dus van €korting.

Daarbovenop krijg je een maand lang gratis zwemlessen! Wees er snel bij, de actie loopt maar tot februari. Vanwege geldgebrek kan Zundert het openbare zwembad zelf niet meer openhouden . Jong en oud kunnen hier hun plezier in de zwemsport behouden.


Wij geven Duiklessen in kleine groepjes. In het zwembad de Wildert tref je de volgende voorzieningen aan. Voorwaarden Aanbestedingsprocedure. Uitsluitingsgronden en geschiktheidseisen.


Swimming pool de Wildert is a cozy family pool for young and old located in Zundert! De Wildert biedt daarnaast ook zwemlessen, aquajogging, aquarobic en . Opgeven voor de wedstrijden kan vanaf heden ook via deze website. Dit kan door de datum van de betreffende wedstrijd op te zoeken in de kalender die je hiernaast (op de) ziet.


Het opgeven geldt natuurlijk alleen voor de wedstrijden waarbij dit van toepassing is. Raad gemeente Zundert unaniem akkoord met voorstel. Daarmee komt een einde aan een periode van onzekerheid over de toekomst van het zwembad.


See all photos taken at Zwembad de Wildert by 4visitors.

Wij hopen dat jullie allemaal mee doen! We zwemmen met deze wedstrijd afstanden. En misschien ook nog wel een estafette. De Activiteitencommissie organiseert ook dit jaar weer een avondje gezinszwemmen, Even lekker met de hele buurt een duik nemen in het zwembad van zwembad de Wildert ! De horeca is die avond open vanaf 18.


In het bad treft U de navolgende voorzieningen aan: - Wedstrijdbad van x 1meter. Kinderspeelbad met een waterdiepte van cm. Recreatiebad met bruisbank. Jetstreams en onderwaterverlichting.


Waterglijbaan van ruim meter. De gemeente Zundert draagt daartoe eigendom, beheer en uitbating van het binnen- en buitenbad aan de Wildertsedijk over aan de stichting Zwembad De Wildert. Een grote zonneweide met.


Vier je kinderfeestje bij Zwembad de Wildert. Ben je jarig en wil je met je vriendjes en vriendinnetjes zwemmen en feesten? Dan ben je bij Zwembad de Wildert aan het goede adres!


Kinderfeestje Voor, tijdens of na het zwemmen krijgt het kinderfeestje een feestelijk menu aan een feestelijk gedekte tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.