vrijdag 22 juli 2016

Vakantiewoning met jacuzzi buiten

Bungalows en vakantiehuizen met jacuzzi buiten. Is het tijd voor een romantisch weekendje weg samen met uw geliefde? Boek dan een luxe vakantiehuis met jacuzzi en geniet samen onder de sterrenhemel. Deze voormalige boerderij wordt geheel aan het oog van de buitenwereld onttrokken door de typisch Ardense, hoge heggen. Groot aanbod vakantiehuizen met jacuzzi in Belgie.


Wellnesspark met jacuzzi en sauna op de veluwe.

Boek hier uw vakantiehuis met jacuzzi ! Deze luxe suite is te vinden in een oud huis op een parkachtig terrein. De jacuzzi en sauna met buitendouche zijn midden in de natuur uit natuursteen aangelegd. Binnen vind je een grote jacuzzi met flatscreen-TV, boxspring-be houtkachel, massagebank en luxe designmeubelen.


Deze woning is ook boekbaar met hond! Naast alle luxe in het huis beschikt de villa over een WWOO buitenkeuken , een stoere houten picknicktafel en knusse stookplaats met loungebanken. Ook vindt u een gloednieuwe Finse sauna inclusief infrarood stralers en buitendouche in de tuin!


Vakantiehuis met jacuzzi.

Binnen of buiten , in een jacuzzi of bubbelbad ontspan je pas echt! Bij HappyHome vind je een groot aanbod van vakantiehuizen met een jacuzzi of bubbelbad. Bekijk alle vakantiehuizen met jacuzzi. Op zoek naar een bijzondere vakantie met privé sauna, hottub, spa of jacuzzi ? Bijzonder Plekje heeft de mooiste adressen op een rij gezet.


Naast de luxe jacuzzi , heeft u hier ook alles bij de hand voor een familie vakantie. Grootste verzameling van particulieren en verhuurorganisaties. Last-minute : saunabungalow een midweek van tot februari voor €44- ! Al jaren zijn wellnessbungalow , saunabungalow . Er is totale privacy door de diverse wellness faciliteiten in je eigen tuin zoals een Finse houtgestookte sauna, jacuzzi en buitendouche. De wellness huisjes zijn landelijk en rustig gelegen, midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden in de kop van Overijssel, nabij Giethoorn en Blokzijl.


In de omgeving kun je heerlijk . Internet faciliteit (1). Luxe villa, nabij Durbuy, op een perceel van ha met, steeds verwarm overdekt buitenzwembad : in alle seizoenen zwemmen met 29°C ! Deluxe buitenjacuzzi met zonneterras. Groot terras met adembenemend mooi uitzicht over de vallei.


Privé jeu-de-boulesbaan.

Personen, Slaapkamers . De Jan des Bouvrie wellness villa ligt op een van de mooiste vakantieparken van België: Landal Mooi Zutendaal, wat als voordeel heeft dat je als gast gratis gebruik kunt maken van het binnen- en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.