vrijdag 29 juli 2016

Muizenpasta

Uitgebreid assortiment, lage prijzen en snelle discrete levering daar staat AllesTegenOngedierte. Topmerken als Victor, Pest-Stop, Havahart en Weitech m. Finion muizenpasta pads met plastic. De muizenpasta is zeer geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes.


Normale muizenkorrels kunnen bij hoge luchtvochtigheid gevoelig zijn voor schimmelvorming.

Betekend dit dat de muizen vh gif hebben gegeten en daardoor al zijn aangetast ? Hoelang duurt het voordat het gif tussen de plafonds is uitgewerkt en kan ik dit laten liggen? Ik heb nu ook muizenpasta gekocht, een nieuw middel waar de muizen op af komen en binnen dagen dood zijn als ze ervan eten. Producten: AVEVE Muizenkorrels, AVEVE Ano Bloc, AVEVE Sorkil Pasta, AVEVE Target Special. Bij ons vind u het grootste aanbod en de beste kwaliteit muizengif.


Met deze pasta bestrijd je muizen op een heel effectieve en veilige manier. Doordat het doosje niet open kan, zorgt dit voor een maximale veiligheid van kinderen en andere huisdieren. Muskil Pasta Fluo-NP wint grote prijs!

FLUO-NP FLUO-NP staat voor . Snelle werking en makkelijk in het gebruik. Hebt u muizen in huis en wilt u ze bestrijden met een muizenval, muizengif, muizenkorrels? Wilt u ze verdrijven door ultrasoon geluid? Of wilt u ze vangen om ze terug in de natuur te zetten, ver van uw huis?


Er zijn veel producten tegen muizen op de markt. Er is echter geen product te koop dat 1 garantie geeft dat u na . Al het eten in goed afsluitbare hardplastic of glazen containers doen. Alle muizengaten afdichten met kit, purschuim, etc. Neem een kat (vraag naar een goede muizenjager bij het asiel) Als je gif wil strooien vraag dan een expert om advies. Opgelet: ons volledig aanbod is momenteel nog niet online beschikbaar.


Geleidelijk aan voegen we meer producten toe. Muizengif en rattengif werken volgens dezelfde principes. Het zijn multidosismiddelen op basis van anticoagulantia. Deze informatie is goed om door te lezen als u muizengif wilt gebruiken om een muizenplaag te bestrijden.


Dan weet u waar u op moet letten. Als derde optie kan ook gekozen worden voor een muizenpasta.

Muizenpasta is zeer geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Een muizenpasta is niet gevoelig voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.