vrijdag 22 juli 2016

De boer tuinhuisjes

Vakkundig geplaatst door eigen monteurs. Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt buitenkamers op elke gewenste afmeting. Met een buitenkamer creëert u een beschutte extra woonruimte in uw tuin.


Zo kunt u ieder seizoen genieten van het buiten zijn! Door de buitenkamer aan te passen aan uw persoonlijke wensen en woonstijl zal het een echt .

Houtbouw en systeembouw de Boer uit Emmen. Een begrip uit het noorden. Producent van op maat gemaakte tuinhuizen , garages, houten schuren, paardenstallen, paardenboxen, tuinhuis , carports. Ook leveren wij veel producten als bouwpakket en ook het maken in lariks is onze specialiteit. Openingstijden Boer Tuinhuizen Jan de Celsiusstraat in Wijchen, alle Boer Tuinhuizen Jan de openingstijden en koopavonden in Wijchen.


Stel uw eigen tuinhuis , blokhut met tuinhout samen, compleet naar eigen wens. Boer Staphorst heeft vele mogelijkheden, maatwerk en vakkundig advies. En uiteraard is ook de mooie Seasons buitenkamer nog te bezichtigen.

Zij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en de materiaalkeuze is zeer uitgebreid. Maar ook hebben ze een mooie collectie dierenhuiden waaronder rendier,koe en springbok en geweien en hoorns, oude houten troggen en mooie oude kaasplanken om . Welkom op de website van Houthandel Boer ,. Maatwerk is onze special! In onze eigen werkplaats produceren wij kwalitatief mooie modellen tuinhuizen in vele maten en variaties en hebben ook een breed assortiment . Benieuwd naar het resultaat? Wij leveren al jaren naar tevredenheid onze producten af bij onze klanten. Om u een beeld te geven van de diverse praktijktoepassingen . Deze kapschuur is uitgevoerd in de meest exclusieve uitvoering.


Robuuste staanders, het beste kwaliteit douglas hout, verbindingen afgewerkt met fraaie doken en fraaiste bevestigingsmaterialen zorgen voor een luxe look. Afmetingen: 6X 4X 3cm. Heerlijke lange avonden in uw tuin genieten in de veranda bij de kachel? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Kapschuur in Hoekmodel van Landelijke Bouwstijl.


De kapschuur in hoekmodel biedt ruimte genoeg om overdekt te koken, te dineren, of lange avonden samen in door te brengen. Kortoin de zomermaanden een prachtig buitenshuis alternatief voor uw huiskamer.

Wanneer het kouder wordt kunt u de opening van uw . Ontdek onze grote overdekte showroom met blokhutten, tuinhuisjes , houtbouw en nog veel meer. Alles uit eigen fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.