donderdag 28 juli 2016

Oprolsysteem zwembad zelf maken

Met een ronde buis, een buismotor en de juiste onderdelen kun je een handig oprolsysteem maken. Zelf een zwembad maken was nog nooit zo makkelijk. Prachtig strak design inbouwzwembad.


Een oprolsysteem voor het zwembad vergemakkelijkt het oprollen van een zwembadafdekking , zoals een zomerzeil of lamellendek. Door het oprolmechanisme kun je zeer gemakkelijk de afdekking van het zwembad trekken zonder dat de afdekking beschadigd of scheurt.

Zo verleng je niet alleen de levensduur van je . Om dit te kunnen realiseren zonder dat u dagelijks heel wat tijd moet investeren in het onderhouden van uw zwembad kan het interessant zijn om gebruik te maken van een bepaalde afdekking. Deze afdekking aankopen is één ding, maar u zult eveneens moeten beschikken over een passend oprolsysteem. Onze oprolapparaten zijn telescopisch. Dankzij deze eigenschap zijn ze geschikt voor noppenfolies met diverse afmetingen.


U kiest de afmeting die het dichtst bij die van uw noppenfolie ligt en verschuift het oprolapparaat tot de gewenste maat. Al onze oprolsystemen zijn gemaakt van duurzame .

De solarzeilen zijn eventueel zelf bij te knippen. Mocht u dus een bad hebben met een andere diameter dan de opgegeven maten van Intex, dan kunt u een grotere afdekking nemen en die kleiner maken door bij te knippen. Nederlands snelst groeiende en meest complete site over zwembadafdekkingen ! Het oprolsysteem in de showtuin is voorzien van electrische bediening.


Afdekzeil kan in het najaar, nadat het bad winterklaar is gemaakt over het zwembad worden gespannen. Het zeil wordt op maat gemaakt, rondom omgezoomd en voorzien . Vraag : moet een oprolsysteem steeds op aparte steunpalen geplaatst worden of kan dit eventueel ook op de randvan een stalen zwembad van Gré geplaatst. Zwembad afdekking oprolsysteem verrijdbaar. Voor zwembaden tot een breedte van max meter. Zeer sterk maar tevens een licht frame van RVS en aluminium.


Gemakkelijk hanteerbare bedieningshendel op het stuur. Wielen met breed loopvlak, voor een stabiele zit en een betere handzaamheid. Complete handleiding hoe u zelf de bouw van uw zwembad begeleidt en zo een hoop kosten bespaart!


Een bouwtekening voor een zwembad is niet ingewikkeld en vergt ook geen technische details. UV bestendige nylon trekkoorden kleur wit.

Bestel hier uw accesoires - toebehoren om zelf uw zwembad zeil te laten maken hetzij uit . Gebaseerd op beoordeling(en). Terrasverwarmer Beauty Sun Infra Tech - Rooster. Dat is evenwel niet alles, want daarnaast maken we het mogelijk om een dergelijk oprolsysteem in huis te halen tegen de scherpst mogelijke prijs.


Tel daar bij op dat alle oprolsystemen ook nog eens volledig gratis en snel worden geleverd en je hebt niet meer redenen nodig om er voor te kiezen om ook jouw zwembad. Welke manier van vewarmen moet ik kiezen? Oprolsysteem zwembad bij Twenga.


Elke techniek heeft zo zijn voor- en nadelen. In onderstaand overzicht kun je snel en overzichtelijk de verschillende technieken met elkaar vergelijken. Vervolgens kun je een weloverwogen keuze maken voor je favoriete techniek.


Houten zwembaden Océa van Ubbink. Zelf zwembad bouwen is niet heel ingewikkeld! Met tot personen een dag of twee klussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.