woensdag 27 juli 2016

Kunststof onderdelen

Small parts , big range! IMPORTANT NOTICE FOR OUR CUSTOMERS IN SA: We do not accept cash or cheque as payment methods. The trade counter closes at 1pm everyday and is closed on Friday.


ERIKS kan alle mogelijke kunststof componenten produceren op basis van een schetsontwerp in hoeveelheden variërend van enkele stuks tot grotere series. Vraag direct uw offerte aan!

Koopt u bij ons banden in, of hebt u zelf al een aantal banden in uw bezit? De kans is groot dat u nog wel wat onderdelen kunt gebruiken om de (span)banden optimaal te laten functioneren. U hoeft niet verder te zoeken, bij ons zijn diverse kunststof onderdelen te vinden. Betrouwbaar en tegen een goede prijs? Kunststof onderdelen laten maken.


De Europese fabrikant van technische kunststof onderdelen en hoogwaardige halffabricaten voor de machine- en apparatenbouw. In het onderdelenmagazijn van De Groot Bewerkingsmachines vindt u een breed assortiment machine onderdelen voor het bewerken van kunststof van nagenoeg alle merken.

Indufinish biedt diverse standaard en maatwerk producten uit thermoplastische kunststoffen aan. Onderdelen, materialen, producten, bewerkingen. Van lekbakken, tanks, rijplaten, kunststof machineonderdelen tot. Verwachte levertijd: Direct Leverbaar.


Indicatie verzendkosten: € (Geen kosten na min. order van € 700). Er zijn tien maten verkrijgbaar die aansluiten op de bestaande RCF, . Ter bevordering van het loofafvoer proces kan men loofvingers (RL) monteren op een zeefband. Deze zijn gemaakt van rubber en zijn zowel los als compleet met bevestiging leverbaar. Van belang bij de aanschaf van een compleet model, is te weten op welke steek (van de zeefband) een loofvinger . Nou heb ik dat nooit eerder gedaan en heb nog geen spullen er voor (zie online veel uiteenlopende verhalen, van kwasten tot doek en soms zelf een speciale spons). Ik merk ook dat er sommige sites hun eigen product . Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over het reinigen van kunststof onderdelen.


U kan ook gratis uw onderdelen reinigen als test in onze machines. Vind sneller wat je zoekt. NIEUW: compacte expansievatconsole, voorgemonteerde kit met kunststof onderdelen.


Caleffi lanceert een nieuwe expansievatconsole (serie 305) voor het eenvoudig en snel aansluiten van een expansievat.

Deze serie is aangepast voor gebruik in combinatie met een (geothermische) warmtepomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.