vrijdag 22 juli 2016

Kussens india

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Voor iedereen een voordeel. Diverse poefjes, meditatiekussens en vloerkussens.


Kies een poef met mooie patchwork stoffen.

Nieuw in de collectie zijn de kelim poef en kelim (vloer) kussens. Patchwork items zijn altijd uniek omdat er verschillende stukken stof worden gebruikt. Woonoutlet voor inspirerende, trendy interieurs! KUSSENHOEZEN INDIASE KATOEN, SARIZIJDE, SATIJN, KUNSTDESSIN, GROTE HOEZEN, GEVULDE KUSSENS , GOTHIC DESSINS Deze hoezen zijn in de meeste gevallen `fair trade` produkten, met. Orientals is er daarnaast in . Dit prachtige geborduurde kussen geeft kleur aan je interieur.


Het kussen heeft een afmeting van 30xcm.

Zowel de voor en achterzijde van de kussens zijn geborduurd in een ander patroon. De voorzijde van het kussen is geborduurd met een bloemenpatroon. Bent u op zoek naar een hip, authentiek en handgemaakte kelim kussens ? Bekijk het unieke aanbod op HindiBindi!


Bij Evenaar ben je aan het juiste adres voor een trendsettende . India op een fairtrade basis. Elvang Classic plaid met alpacawol 1x 2cm. Elvang Horizon plaid met alpacawol 1x 2cm.


De achterkant van het kussen is gemaakt van katoen in een bijpassende kleur en voorzien van een rits. Crewel kussens en stoffen uit Kasjmir. Verkrijgbaar in eindeloos veel mooie kleuren en patronen. Deze sierlijke kussens zijn door ambachtslieden handgemaakt.


Ook hier zijn uiteraard alle Fair Trade principes van toepassing. De werkplaats voor deze sierkussens staat in de buurt van Mumbai. Deze kussens graag met de hand wassen en alle . Kussens zijn net als tassen en schoenen: je kunt er niet genoeg van hebben.

Deze exemplaren zijn om te kussen ! Actie: tot korting op. Toen Tine amper was, opende ze haar eerste winkel. Zes jaar later had ze winkels in heel Denemarken. Een unieke winkel boordevol inspirerende woonaccessoires om uw huis in te richten naar eigen smaak en met eerlijke materialen. Op kleine schaal zelf geimporteerd uit o. Kleur: Bonte kleuren Materiaal: Dit kussen is gemaakt van stof en bewerkt met borduursel en spiegeltjes.


De meeste hebben rieten stoelen, leuke lantaarns en loungehoeken met grote kussens enliggen aan of bij het stran met uitzondering van het uitstekende Greek Place. Arabian Nights NabijJardim AMar. Marokkaanse Handira dekens en kussens. Kussens , gehaakt, kelim, zwart-wit, handira, plaid lamswol.


Bont plai hennep kussen , gehaakt kussen met franjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.