dinsdag 25 april 2017

Bijenkorf groningen

Modeketen Zara opent donderdag oktober haar deuren in het oude pand van de Bijenkorf in de Herestraat. Kledingketen Zara verhuist in september naar het voormalige Bijenkorf -pand in de Herestraat in Groningen. Het aanbod wordt daarmee twee keer zo groot. Zara opende donderdagochtend voor het eerst haar deuren in het nieuwe pand halverwege de Herestraat.


Het liep geen storm bij de opening van de winkel. Dit heeft vermoedelijk te maken met het slechte weer.

Bezoekers die er wel waren om uur zijn onder de indruk. De focus zal hierbij liggen op zeven flagship stores en deBijenkorf. Als gevolg van de gekozen premium experience strategie is besloten de winkels in Breda, Den Bosch en Groningen te sluiten.


Bijenkorf gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken zoals post- click link-tracking) om het bezoek en winkelen bij debijenkorf. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Zara trekt in september in het voormalige pand van de Bijenkorf in Groningen.


Zara krijgt daarmee dubbel zoveel winkeloppervlakte: 4. Vooral jong publiek Eric Bos - Groningen City Club. Publiekstrekker Na de verhuizing van Zara is de .

De winkel, nu geopend op de hoek van de Herestraat en het Gedempte Zuiderdiep krijgt een winkeloppervlakte dat tweemaal zo groot is en gaat van 2. Dat meldt Dagblad van het Noorden. Het complete assortiment voor dames, heren en kinderen gaat Zara . SIkkom op bezoek bij de laatste dag van de Bijenkorf in Groningen. Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers.


Je zou er bijna droevig van worden, want ook veel andere winkelpanden staan leeg in de Herestraat. Daar staat tegenover dat we ook kunnen vaststellen dat twee Groningse winkels zijn genomineerd voor de titel 'Beste Winkel van Nederland'. In ons land zijn zeven Bijenkorf -vestigingen. De komst is het gevolg van het besluit van Peek en Cloppenburg achttien filialen af te stoten. De Bijenkorf heeft sinds gisteren Groningen verlaten.


Bij de Bijenkorf in Groningen kan iedereen terecht. Je vriend kan naar de gadgets en je zusje naar de kinderafdeling. Winkelen bij de Bijenkorf in Groningen is direct een hele beleving.


Zo kun je hier terecht voor allerlei verschillende producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.