woensdag 26 april 2017

Zwemmen rijswijk

Sport- en welzijnscentrum de Schilp. Locatiemanager: Roland van Velzen . Bij besteding van - euro in onze horeca ontvang je nu een leuk Winterboek cadeau. Multifunctionele ruimte te huur. Kom samen met Optisport in beweging!


De Schilp is goed bereikbaar vanuit Den Haag.

Heerlijk zwemmen en zonnen in een stukje natuur in Rijswijk. Met uw FlorencePas kunt u voordelig komen zwemmen in zwembad Steenvoorde in Rijswijk. Woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk beschikt over een zwembad. Als bewoner en wijkbewoner kunt u hiervan gebruikmaken.


Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Rijswijk ! Hier vindt u de openingstijden. Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Rijswijk op een rij. Klik voor het overzicht.

Wij geven les in groepjes van maximaal kinderen in zwembad Steenvoorde. RZV-Excelsior is een gezellige zwemvereniging uit Rijswijk en heeft voor elke leeftijdsgroep iets interessants, leerzaams of gewoon gezelligs te bieden. Vanzelfsprekend doen we dit zo snel mogelijk, maar nog belangrijker is het om uw kind het plezier van zwemmen bij te brengen.


Ook ouderen kunnen bij ons terecht om . Heb je een kaart gekregen van school? Kom dan zwemmen met korting. Dan moet er wel een betalende ouder mee om lekker . Ouder en Kind zwemmen Samen spelen in het warme water is genieten voor ouder en kind! Stap voor stap worden de kleintjes op een speelse manier vertrouwd.


De grootste zwemvereniging van nederland. Ruim jaar ervaring met het geven van zwemles aan jong en oud. CWP geeft zwemles en waterpolo in Den Haag, Rijswijk , Scheveningen en Ypenburg.


Leer zwemmen in Kerkpolder. Zwemles is voor iedereen. Kom ook naar zwembad Kerkpolder voor het leren zwemmen. Wil jij ook diploma A, B en C? Ga jij voor je A, B of C?

Op vrijdag februari om 9. Achttien wekelijkse lessen. Naast het zwemmen is er ook een Vitaliteitstraject waarbij stapje op zoek wordt gewerkt aan een energieker, slanker . Welkom op de website van zwemschool De Zeester. Door gebruik te maken van de EasySwim methode zijn onze zwemlessen niet alleen . Het is elk jaar geopend van mei tot september.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.