vrijdag 21 april 2017

Zwembad rijen

Locatiemanager: Martje Robben. Het ontwerp is duurzaam zowel qua materialen als qua energieverbruik. De exploitatie van de nieuwe combinatie sporthal- zwembad in . Een woordvoerder van de gemeente zegt dat in alle hectiek om de problemen op te lossen, de vraag over verantwoordelijkheid voor de lekkage niet voorop staat.


Het eerste belang is om het zwembad zo spoedig mogelijk weer open te hebben. Dat is nu deels het geval.

De zaak wordt verder uitgezocht. Nog een paar maanden en dan kan ook het zwembad met 260. Dan bepalen de azuurblauwe kleur van tegels en vloeren en het witte hout al lang de open sfeer van het gebouw met veel glazen wanden en dus een groot doorzicht. Hoogste punt zwembad Den Butter Rijen. Zwembad Tropical in Rijen na lek weer open.


De afgelopen dagen was zwemmen daardoor beperkt mogelijk. Als het aan de gemeente Gilze en Rijen ligt is het contract met beheerder Laco per januari ontbonden. Het recreatiebad en wedstrijdbad zijn nu weer gewoon open.

Aanleiding daarvoor zijn de hoge kosten. De meest volledige site met ruim 66. De nieuwbouw combinatie sporthal en zwembad in de kern van Rijen is een aanwinst voor de gemeente. Het gebouw met een lengte van ongeveer 1meter valt mooi weg op de bosrijke locatie. Press enter to begin your search.


Laco zwembad Rijen heeft een gevarieerd aanbod van zwem- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden. Lekker spartelend en spelend wennen aan het water? Nog te klein voor het diepbad? Zwemmend in beweging blijven? Actieve of ontspannende waterpret?


Met een peuterbad (5m diep), een half diepbad ( 0m diep) n een diepbad (0m diep) is er voor iedere waterliefhebber de gelegenheid om . Subtropisch zwembad Rijen op Telefoonboek. Naast een subtropisch zwembad vind je ook zwemba hotel, snackbar, sportonderwijs. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een sporthal en zwembad mogelijk aan de locatie Den Butter in Rijen. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste . Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen.


Gezellig met vrienden naar het zwembad.

Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant . Vrijdagochtend wordt bekend wanneer het wedstrijdbad weer gebruikt kan worden. Zij waren toen de eerste officiële gasten in Sportcafé Rijen. Afgelopen dinsdag is er een door een lek water in de machinekamer . Dit was een succesvolle verbouwing waardoor het bezoekersaantal sterk toenam. Vele kinderfeestjes worden sindsdien in het Sportcafé . Het disco zwemfeest vindt plaats op vrijdagavond tussen 18. Er wordt door een DJ gave discomuziek gedraaid.


Vette disco-lichten toveren het zwembad om tot een echt discobad. Ook de onderwaterverlichting staat aan wat voor een extra gezellige sfeer in het zwembad zorgt. De kosten voor dit feestje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.