maandag 24 april 2017

Horeca parasol kopen

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Koop of Verkoop horeca parasol op Marktplaats.


Vind horeca parasol op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Uw terras is de ultieme ontmoetingsplek. Op uw terras krijgen uw gasten de eerste indruk van uw hotel, restaurant, café of zorginstelling. Een zware, degelijke horecaparasol onderschrijft uw gevoel voor comfort en kwaliteit. Er is geen checklist waaraan een parasol moet voldoen wil het de naam horeca parasol krijgen. Horecaparasols zijn speciaal gemaakt naar de eisen die een horecaonderneming aan een parasol stelt.


De eerste indruk van uw taverne, hotel of restaurant hangt af van uw terras. Een opzichtige robuuste horecaparasol bevestigt uw gevoel voor comfort en kwaliteit.

Bovendien springt uw zaak van ver in het oog met . Snelle levering en vele uitvoeringen mogelijk. Kwaliteit is belangrijker dan prijs. Ruim aanbod horeca parasols. Betrouwbaar en snel geleverd. Parasols horen in de zomer in de zon te staan en geven schaduw en comfort aan uw gasten op het terras, de lounge, op het strand of aan het zwembad.


Symo Parasols zijn waterdicht zodat uw gasten op uw terras ook bij een regenbui lekker kunnen blijven zitten! Als je je parasol ook voorziet van Symo Parasol verlichting . Mooi weer of slecht weer, op je terras heb je altijd een parasol of paraplu nodig voor het comfort van je klanten! Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Een parasol is in onze visie geen aanschaf maar een investering. Wij zijn voor Nederland en België importeur van het Italiaanse merk Poggesi. Poggesi heeft in haar collectie diverse mogelijkheden in vrijhangende . Specialist en adviseur in stevige tuinparasols, horecaparasols en muur- en balkonparasols.


Direct uit voorraad leverbaar! Parasols voor de horeca moeten voornamelijk stevig en groot zijn.

U bestelt eenvoudig en goedkoop uw horeca parasol bij Garden Gallery! Deze parasols zijn geschikt voor het zware werk en staan op vele locaties aan de kust, bij golfbanen en op andere professionele terrassen. Vele brouwerijen en grote eindgebruikers zijn al jarenlang fan van deze terrasparasols.


Ik verkoop mijn parasol wegens aankoop van een zonneluifel. Bij de voet van de parasol zijn de tegels niet aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.