vrijdag 21 april 2017

Carport makro

Gratis levering en 14d bedenktijd. Kies eenvoudig jouw carport uit onze selectie houten en aluminium carports in alle maten en uitvoeringen. Dakbedekking: glasvezelversterkte polyester met jaar garantie. Info mogelijkheden wanden.


AddThis Sharing Buttons. Palen van 1x 1cm.

Bouten en montageplan inbegrepen. Aantal benodigde grondbevestigingen : stuks (zie accessoires). Carport Free met palen aan zijde. Dakplaten uit dubbelwandig polycarbonaat mm dikte. Keuze dakplaten : helder of opaal (zie accessoires) Dakgoot en afvoer verkrijgbaar tegen meerprijs.


Ontdek ons ruim assortiment houten en aluminium carports. Gemaakt met zeer stevig metaal aan de zijkanten om hout tegen te stapelen. Het hout is zeer snel droog… € 2500.

Genieten van de tuin en natuur, en dat onder een milieubewust. Houten carports op maat Bezoek onze showroom in Lier. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.


Bescherm uw wagen, caravan, campingcar of mobilhome tegen weer en win met een houten carport. Deze veilige haven beschut uw voertuig en uw familie tijdens het instappen tegen barre weersomstandigheden. Bovendien voorkomt de continue ventilatie in uw houten carport vochtvorming en condensatie op uw . Onze carports zijn gemaakt met geïmpregneerd hout. We voorzien ook een metalen anti condensplaat, roofing tussenstuk tussen dakplaat en dakgoot. Houten en aluminium carports voor de vakman en doe-het-zelver.


Online voordelig bestellen. Snelle levering in heel de Benelux. MakroSol heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het maken van terrasoverkappingen, maar monteert daarnaast ook carports. Een carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden zoals regen, vorst, win etc.


Een carport kopen kan je eenvoudig via internet doen, bijvoorbeeld bij Makro of Brico. De meeste doe-het-zelf pakketten zullen veelal goedkoper uitvallen dan een op maat gemaakte carport door een vakman. Het voordeel van deze pakketten is dat ze opgebouwd zijn uit stukken die snel in elkaar .

Zaai zelf je gras of laat Makro een kant-en-klaar gazon leveren. Makro biedt je de grootste keuze aan garages, carports en blokhutten. Wij willen binnenkort een carport met berging plaatsen. De prijzen in de makrofolder zijn wel heel interessant maar staat daar ook iets van kwaliteit tegenover?


De prijs die de plaatselijke houthandel vraagt is zeker . Je winkel helpt je graag verder met meer informatie over de actuele voorraad. Dit product is te bezichtigen in de volgende Makro winkels. Deurne, Eke, Machelen, Sint-Pieters-Leeuw. Bevestig dat je geen computer bent.


Stuur naar een vriendin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.