woensdag 26 april 2017

Dakmoerbei fruitless

De Fruitless dakmoerbei geeft geen vruchten en is ideaal voor terrassen. Geen zin in planten: Wij bieden u aanplantservice. Het woord Fruitless betekend dat hij geen vruchten krijgt iets wat ook op uw bestrating kan vallen wat echt schadelijke plekken kan veroorzaken die bijna niet te verwijderen zijn. De soort staat bekend vanwege zijn extra grote bladeren.


Hij heeft als voordeel op de plataan dat hij niet zo krachtig groeit en geen last heeft van platanen stof in de zomer.

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van de dakmoerbei. Belangrijk is: - de juiste. Een kwalitatieve dakmoerbei is steeds gevormd met natuurlijke materialen omdat een moerbei kan bloeden bij beschadiging of ingroeien op de bast en stam. Metalen hulpstukken zorgen bij.


De boom is niet vruchtdragend. De Bomenspecialist heeft de vruchtdragende variant ook in zijn assortiment. Deze boom is geschikt op de meeste grondsoorten.

Het snoeien van de moerbei kan in Juni en tussen November en Februari. Deze dakboom is prima geschikt voor een terras, geeft geen vruchten. Deze bomen zijn heel het jaar in pot gekweekt.


Kan wel tegen wind maar door zijn grote bladeren is er wel veel bladbreuk. Online dakmoerbei kopen bij vinkbomen tegen scherpe prijzen. Verschillende soorten dakbomen!


De bladeren zijn opvallend groot en handvormig gelobt. Morus alba Fruitless ) vormt een brede kroon met schuin afstaande takken. Al op jonge leeftijd begint de stam kurkachtig en knoestig te worden, na jaar heb je al . Een dakmoerbei groeit snel.


In combinatie met het grote blad zorgt dat snel voor een dicht bladerdek. Anders dan de normale moerbeiboom geeft deze soort geen vruchten. Een ideale boom voor bijvoorbeeld boven een terras. De vruchtjes van een moerbei geven vlekken op de tegels van het terras.


Op korte termijn zelf uitsteken. Doe een mooi bod en ze zijn van u!

Hierdoor laten zij geen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.