maandag 24 april 2017

Duurzame bestrating

De totaalsom van een duurzame bestrating. Hoe moet men anders een veelzijdig begrip als duurzaamheid benaderen? Het gaat om uiteenlopende facetten die tezamen maken dat een bestrating met betonnen bestratingsmaterialen meer dan uitstekend scoort in de optelsom van duurzaamheid. Volgens een recent onderzoek van de Nibe is betonbestrating al veruit de beste duurzame keuze.


Pressplate Concrete Street Solutions biedt u betonoplossingen aan voor bestratingswerken bij allerhande infrastructuurwerken, zoals spoorweg- en wegenbouw.

Duurzame tuintegels van beton. Sierbestrating van beton maak je simpel gezegd van zan grind en cement. Voor de productie gebruiken wij veel stroom om de betonmolens en persen te laten draaien. Dat is wat voorstanders ons vertellen en die.


Minimaliseer de kans op verzakking en onkruid met Stabilisé! Een fundatie op alleen zand is vaak onvoldoende om zettingen in de ondergrond op te vangen. Daarnaast krijgt onkruid . Deze wordt aangeboden in twee productlijnen: de ExcluNatura Pigmento en de ExcluNatura Pure Olivine.

De twee lijnen beschikken over eigen specifieke kenmerken, . Excluton intriduceert ExcluNatura. Momenteel zijn deze stenen volgens de fabrikant de meest duurzame bestrating van dit moment. Als je een paadje of terras aanlegt, kies dan voor tweedehands of betonnen tegels met een keurmerk. Parkeerterrein aangelegd met duurzame bestrating.


Het wordt uitgevoerd door Reef Infra uit Wijchen met materialen van betonproductenfabriek De . Wienerberger biedt je graag zekerheid. Bestrating met kasseien en kleiklinkers. Leg een oprit, tuin of terras aan met mooie, duurzame kasseien. Bij Nijst Natuursteen heb je een brede keuze aan kasseien, met verschillende afkomst, kleur, stijl en afwerking. Je kan ons bovendien inschakelen om de kasseien op correcte en professionele manier te komen plaatsen . In de loop van september voert aannemingsbedrijf Geldof ingrijpende onderhoudswerkzaamheden uit aan de Margrietstraat in Axel.


Zowel de riolering als de bestrating wordt vernieuwd. Voor de bestrating van de rijbaan wordt gebruik gemaakt van een duurzame . De oude betonbestrating van de gemeente Utrecht wordt voortaan opgehaald. Straatbakstenen zijn erg betrouwbaar, deze bestrating is sterk, duurzaam en kleurvast.

Gebakken stenen zijn erg sterk en gaan lang mee, niet zo gek dus dat we deze stenen steeds vaker terug zien in de tuin. Echter is dit alles nog geene reden, om de met platen belegde staanplaatsen te verwerpen, daar men de bestaande gebreken door eene duurzame , van de noodige helling voorziene bestrating onder de platen verhelpen kan. Ter gedeeltelijke vermijding, dat zich de paarden hunne ijzers door het veelvuldig trappen . Artikel over Dualton duurzame bestrating in magazine ENCI Cement. In het magazine van Enci Cement verscheen onlangs een artikel over onze uiterst duurzame bestrating Dualton.


Het artikel kunt u hier lezen. De markt heeft behoefte aan verantwoorde, duurzame bestratingsproducten. Zowel baksteen als betonnen bestratingsmaterialen zijn duurzaam.


Er zijn echter nog tal van punten waarbij alle bestratingsproducten te verbeteren zijn. Of dat nu het hoge energieverbruik en de daarbij behorende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.