vrijdag 21 april 2017

Muizenlokdozen

Diverse soorten professionele lokdozen voor muizengif voor een effectieve muizenbestrijding in de veehouderij! Bestel eenvoudig online! Je zet het doosje op plaatsen in je huis waar muizen geregeld komen.


Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Een muizenlokdoos is een doosje van karton of plastic bestemd voor het neerzetten van muizenkorrels.

Ongediertebestrijders zijn . Wij hebben kartonnen lokdoosjes, kunststof muizenlokdoos en een metalen muizenlokdoos. De lokdoos wordt geopend met een speciale sleutel. De HG muizenlokdoos is een middel tegen bestrijding van huismuizen in afgesloten ruimten. De muizenlokdoos tegen muizen in een kant en klaar lokdoosje tegen huismuizen.


Elk doosje bevat gram lokaas in een zakje. Plaats de lokaasdoosjes buiten bereik van andere dieren (bijv. vogels, zoogdieren, huisdieren) en .

Voor het veilig toepassen muizengif is het verplicht om een muizenlokdoos te gebruiken die afgesloten en vastgezet kan worden. Hierdoor is het lokaas afgeschermd voor de omgeving, zoals voor kinderen en (huis)dieren. Daarnaast kan een muis beschut en rustig eten, waardoor de kans op opname van het muizengif . Manutan levert kwalitatieve roxasect muizenlokdozen. Snelle levering en veilig online bestellen. Deze muizenlokdoos gaat maanden mee en is reukloos.


Eerst opent u het doosje door de geperforeerde cirkels aan beide zijden van het doosje in te drukken zodat er een ronde opening ontstaat. De gifkorrels zitten in een gesloten . Deze zwarte lokdoos zorgt ervoor dat enkel muizen tot bij het muizengif kunnen komen. Nadat er muizengif in de lokdoos is gedaan klikt het doosje dicht en kan het enkel met de meegeleverde sleutel worden geop. Samenstelling Difenacoum.


Met pasta gevuld muizendoosje in kunststof ter bestrijding van muizen in gebouwen. Muizenlokdoos met sleutel. Tomorin is een nieuwe bestrijdingsmethode wa.


Het is mogelijk om muizen te vangen door middel van een muizenlokdoos. Als je een lokdoos in de winkel koopt, moet je hem altijd zelf nog in elkaar zetten.

Lees hiervoor goed de gebruiksaanwijzing door. Deze set van voordelige muizenlokdozen helpt u bij het bestrijden van uw muizenplaag. De doosjes zijn eenvoudig in elkaar te zetten en kunnen na gebruik op gemakkelijke wijze weggegooid worden. Geschikt voor gebruik in combinatie met muizengif of met Snap-E muizenvallen. Deze set van voordelige muizenlokdozen helpt u bij het bestrijden van uw muizenplaag.


Bedoeld om te gebruiken in combinatie met muizengif. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.