vrijdag 28 april 2017

Zwembad de zijl

U kunt als bezoeker van het recreatiebad gedurende de zomermaanden ook gebruik maken van de buitenbassins en ligweide. De allerjongsten kunnen in het peuterbad spelenderwijs watervrij worden. Waarvoor zwem jij vandaag?


Voor je conditie, je gezondheid of voor de gezelligheid? Wat de reden ook is, je kunt altijd bij een van onze drie zwembaden terecht. Uren zwemplezier in dit leuke zwembad in Leiden.

Met apart recreatie-, baby-, wedstrijd- én buitenbad! Is jouw kind jaar en drie maanden en wil je snel starten met zwemles? In zwembad De Zijl en het Vijf Meibad zijn er vaak geen wachtlijsten.


Jouw kind kan dus snel beginnen. U kunt nu vrijzwemmen op bijna elk moment van de dag, dagen per week! Er zijn volop mogelijkheden voor ontspanning en ( water)vermaak: een glijbaan van meter lang, een whirlpool, een apart baby- badje en . Ben je een echte waterrat?


Ga je graag ontspannen zwemmen met vrienden of vriendinnen? Zwembad De Zijl , Leiden.

Geniet je van een dagje. Altijd leuk voor kinderen. Je kan ook een eenvoudig kinderfeest in de kantine vieren. Het is natuurlijk heerlijk om dan na een lange dag op de bank te kruipen en een theetje te drinken.


Misschien een koekje erbij. Sportcomplex De Zijl in Leiden is een sporthal en zwembad ineen. De combinatie van sport en vermaak maakt De Zijl tot een populair centrum bij jong en oud.


Er is een wedstrijdba een recreatiebad en een buitenbad. Kinderen rennen zodra ze binnen zijn natuurlijk meteen naar de meter lange glijbaan. Bij ons leren kinderen op een veilige en plezierige manier zwemmen, via de methode Superspetters van de KNZB. Na minuten wordt de toegang geblokkeerd.


Het is niet mogelijk om vrij te zwemmen met een dagabonnement of inspiratiepas. De lockers kosten €voor het gebruik, dit geld krijg je na gebruik niet terug en er moet contant . Wil je een reisadvies op maat? Wat Airbnb-verhuurders zeggen. Regio, Holland-Rijnland. Chronische aandoening (CVA, reuma, etc.) Extra informatie.


Bewegen in water met medische indicatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.