maandag 24 april 2017

Romantische veranda

Deze veranda is erg romantisch door het kleurgebruik en de oude meubels. Lees hier alles over de romantische veranda en ontdek hoe je je eigen veranda met wat kleine ingrepen een romantische uitstraling kunt geven. Deze pin is ontdekt door Iris Bonten. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Een echte topper met mooie afwerking en klassiek meubilair!

Deze woonveranda op maat werd gebouwd volgens de romantische stijl. Dat wil zeggen: een donkere kleur, vakwerk in de ramen, een sierboord rond het dak en een lichtkoepel. De donkere kleur van de aluminium veranda profielen contrasteert mooi met het witte schrijnwerk van de woning. Een brede dubbele deur zorgt . Gezellige lodge geschikt voor personen.


In de lodge treft u een gezellige woonkamer met eethoek en keuken. In de woonkamer is een romantische bedstede voor personen. Tot slot heeft u een badkamer en.

Victoriaanse veranda met een romantisch karakter. Derek (38) en Anouk (35) Holsboer kochten een prachtig . Romantische veranda in de boomgaard. Ontbijtje voor twee op de veranda.


Genieten van de avondzon op uw eigen veranda ? Beleef het romantische gevoel van een vakantie in eigen tuin. De hoeve omvat een royale inkomhal, ruime leefruimte met open haar geïnstalleerde keuken, veranda , bureel, slaapkamers, slaapkamers, studio, inpandige garages, carpots een conciërgewoning en een prachtig aangelegde tuin . Van ontspannende middagen tot stijlvolle feestjes en romantische etentjes: een veranda is zonder twijfel de meest veelzijdige ruimte in uw huis. Een pergola staat los van de woning. Een veranda kan ook het hele jaar door gebruikt worden: gezellig en warm . De begroeiing langs de balken van je pergola vergt regelmatige snoeibeurten. Geen bescherming tegen regen en . Flor descrubrió este Pin.


Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Kiest u voor een stoer en robuust uiterlijk? Of gaat u bijvoorbeeld voor een lichte houtsoort wat ervoor zal zorgen dat uw veranda een landelijke en romantische.

De materialen van de veranda en de gekozen meubels creëren hier een romantische sfeer. U kan er zo wegdromen, een vakantiegevoel in huis ! De nieuwste trends voor een romantische kerst. Op de gletsjer staat een lief wit schattig huisje. In deze omgeving van sneeuw en ijs transformeren we met kerst onze veranda in een gezellige schuilplaats tegen de kou en de gure wind.


Buiten in de boom zit een grote sneeuwuil stil op een besneeuwde tak. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Dit heerlijke vakantiehuis heeft een prachtige vrije en landelijke ligging in het dorp Limmen. Als het mooi weer is kunnen de deuren vanuit de keuken geopend worden en kunt u genieten van het . Een serre staat bekend vanwege grote voordelen als een verhoogd wooncomfort en meer contact met het buitenleven. Maar minstens zo belangrijk als de praktische voordelen, is ook het uiterlijk van de aanbouw waar u waarschijnlijk vele uurtjes in doorbrengt.


Wat dat betreft zit u bij een Engelse serre wel goe want dit . Veranda in romantische tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.