maandag 24 april 2017

Komex halfverharding

Halfverharding KoMex is een bijzonder fraaie halfverharding in diverse kleuren. De halfverhardingen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn eenvoudig te verwerken. Zo is het materiaal zeer geschikt voor intensief gebruik.


De oorsprong van deze halfverharding ligt in het laboratorium in . Koers produceert en levert duurzame en milieuvriendelijke halfverhardingen voor het verbeteren van trage wegen, recreatieve wandel- en fietsroutes, paden in parken en door landschappen.

KoMex is een halfverharding voor op paden en wegen, die specifiek ontwikkeld is en geproduceerd wordt voor het gebruik in de recreatieve branche. De toepassingen zijn zeer divers en speciaal geschikt voor wandel-, fiets- en bospaden, en heeft een natuurlijke uitstraling. Hierdoor leent het zich uitstekend voor gebruik in . Sommige blijken in de praktijk redelijk te voldoen.


Na een uitgebreide test koos men in het Nationaal Park het. Dwingelderveld voor een iets verbeterde versie van KoMex. Gemalen betonpuin als redelijk alternatief voor het schelpenpad .

Deze zijn uniek in de branche. KoMex is beschikbaar in vier varianten: roo geel, antraciet en naturel. Nieuwkomer is de BIO-variant, die bestaat uit een plantaardig bindmiddel.


Ook in BelgiĆ« zie je deze fraaie halfverhardingen vaker. Het familiebedrijf Koers buigt intussen op meer dan jaar productie en gebruikservaring. DurEko-mix is een goed alternatief voor schelpenpaden . Wandel- en fietspaden met deze materialen kom je in Nederlan BelgiĆ« en Duitsland . Read what people are saying and join the conversation. In woonwijk Molengryte te Sneek heeft Koers vlak voor de bouwvak een wandelpad aangelegd. Een combinatie van steensoorten en hydraulische materiaal zorgen voor uitstekende en duurzame eigenschappen.


Komex of Gralux halfverharding leggen wij graag voor u aan in Sijbekarspel. Wij kunnen dit verwerken in een oprit, of voor looppaden door uw tuin. Koers Handel BV produceert en verhandelt materialen aan de wegenbouw en cultuurtechnische bedrijven.


Specificaties: Natuurlijk . De paden hebben een natuurlijke uitstraling en zijn direct na aanleg te gebruiken.

We have many A-Z keywords for this term. Gralux is een fijne dolomiet soort die een sterke bindende werking kent, hierdoor is het een halfverharding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.