donderdag 20 april 2017

Bureau voor ruimte en vrije tijd

We richten ons op beleidsvraagstukken voor overheden en marktonderzoek voor het toeristisch-recreatieve bedrijfsleven. Onze diensten ondersteunen ondernemers, recreatie- en natuurbeheerders, beleidsmakers . Adviesbureau vrije tijd , recreatie en toerisme. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail.


We houden flexibel kantoor in Utrecht en Arnhem, en we komen graag bij u langs! Word vandaag gratis lid van LinkedIn.

Ze gaat daar als adviseur aan . Donderdag november jl. Aanleiding voor deze samenwerking zijn vraagstukken van RECRON-leden waar RECRON meer en meer mee te maken. Nieuw bureau neemt adviesdiensten Kenniscentrum Recreatie over. De vraag van de recreant en toerist goed doorgronden, uitgaan van gedegen data en onderzoek, advies geven in de ruimtelijke context, met veel aandacht voor het proces.


Praktijkvoorbeelden Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd. Opdrachtgever: Gemeente Eindhoven Vraag: Ontwikkel een vrijetijdsambitie voor Stadspark Landelijk Strijp, met het oog op nieuwe doelgroepen (kenniswerkers, scholieren) en . De Vlielander natuur krijgt een van de gasten die het eiland bezoeken. Dit blijkt uit een gastenonderzoek.

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog. Er is bij de provincie Zuid- Holland . De focus van het onderzoek lag op de kampeer- en bungalowsector. Voor u ligt een uitgebreidere uitwerking van een deel van . Koepelschap Buitenstedelijk Groen. Contactpersoon: DaniĆ«l Bakker.


In samenwerking met: Erik Tuunter, Staatsbosbeheer. Saskia de Heij, Natuurmonumenten. Auteurs: Dennis van den Boomen en Tinco Lycklama. Deze concurrenten vragen gron. Bureau voor Toerisme en Congressen,ANWB, Staatsbosbeheer, DLG, Planbureau voor de.


Onder vrijetijdsbesteding verstaan we alle activiteiten die plaatsvinden in de (netto) vrije tijd. Leefomgeving, Sociaal en. Zowel activiteiten in eigen huis als . De Stelling van Amsterdam bekent kleur.


Van erfgoedlocatie naar toeristische trekpleister van wereldformaat . De gemeente wil de visie graag samen met de sector opstellen. Ondernemers en andere belanghebbenden kunnen op verschillende momenten hun inbreng leveren. In mei en juni worden verkennende gesprekken gevoerd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.