donderdag 20 april 2017

Faraomieren bestrijden

De enige efficiënte manier om deze plaagdieren in Nederland te bestrijden , is met gif, zoals mierenlokdozen. De reguliere mierenlokdozen, zoals te koop bij de drogist, zijn echter niet werkzaam bij de bestrijding van de faraomier. Derhalve dient men een speciale mierenlokdoos ter bestrijding van faraomieren aan te . Faraomieren kunnen zich in Nederland alleen in verwarmde gebouwen handhaven.


In woningen kunnen ze een ware plaag zijn en de bewoners tot wanhoop brengen omdat men de faraomieren aantreft in voorraadkasten, in niet hermetisch afgesloten voorraadbussen, op het aanrecht enz. Last van mieren in uw huis, tuin of bedrijf?

Het kan de faraomier zijn. Traas is dé specialist in het bestrijding van mieren! De Faraomier heeft een voorkeur voor vlees. De gewone mierlokdozen werken niet voor de faraomier. Er zijn voor de particulier geen bestrijdingsmiddelen te koop.


Bij een faraomieren plaag is het noodzaak om een professioneel bestrijdingsbedrijf in te . Heb je hulp nodig bij het bestrijden van faraomieren ? We zijn hier om te helpen.

Bel ons en ontvang een deskundige oplossing om faraomieren te bestrijden. De firma Rentokil Initial start volgende maand met de bestrijding van de faraomierenplaag in een elftal woningen en twee appartementsblokken op de Turnhout. Gele faraomieren leven overal op warme en vochtige plaatsen in gebouwen en woningen. Deze soort was ooit een beruchte gast in bakkerijen. Ook nu nog worden ze geregeld in restaurantkeukens aangetroffen en koloniseren van daaruit aangrenzende woningen.


Bestrijding Hele flatgebouwen kunnen . Je moet de koninginnen te pakken zien te krijgen. Koninginnen zitten erg goed verscholen in hun nest en zijn daardoor heel moeilijk bereikbaar. Spuitbussen met giftige spray zijn niet voldoende om kolonies van de Faraomier uit te roeien. Dat houdt in dat geïnventariseerd moet worden hoever de aantasting is (in welk gebied zitten zij verspreid?) om aansluitend tot een adequate bestrijding te kunnen overgaan.


Zelf bestrijdingen uitvoeren heeft tegen faraomieren eigenlijk geen zin. De aangewezen weg is om contact op te nemen met een professionele. Mieren kunnen vervelend zijn, zeker als ze uw huis binnenkomen. De meeste soorten mieren in dit land brengen geen ernstig gezondheidsrisico met zich mee. Sommige soorten kunnen echter wel steken of bijten en faraomieren kunnen bij het zoeken naar voedsel ziekten verspreiden.


Na de opmars van de centrale verwarming in gebouwen is het aantal enorm toegenomen en inmiddels komt de faraomier in het gehele land voor. De mier die in België de meeste . Op dit moment zijn er voor particulieren geen wettelijk toegestane middelen op de markt verkrijgbaar om faraomieren te bestrijden.

Hiermee kun je jezelf en eventueel anderen een hoop ellende besparen. U bent hiervoor bij ons op het juiste adres! Tuinmieren kunnen bij kleine aantallen worden bestreden met doe-het-zelf middelen. Bij grote of aanhoudende mierenplagen kunnen wij snel en een . Hebt u last van kakkerlakken op privéterrein? De eigenaar, bewoner of gebruiker van het privéterrein moet zelf de overlast bestrijden.


Hieronder vindt u enkele tips. Mannetjes zijn zwartbruin met bleekgele poten en antennen en zijn gevleugeld. Controle op binnenkomende goederen. Wat kunt u zelf doen bij de bestrijding. Kijken of de ruimte toegankelijk is voor de bestrijder.


Heeft u last van faraomieren en bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het bestrijden van faraomier? Wij zijn specialist in faraomieren bestrijden !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.