vrijdag 28 april 2017

Greenline veranda

Greenline veranda voor uw huis. Met een veranda kunt u optimaal genieten! Op zoek naar een betaalbare veranda in Zeeland? Verkrijgbaar in twee kleuren namelijk antraciet en wit.


U kunt kiezen voor een polycarbonaat dak of een dak van glas.

Er is maximaal gebruik gemaakt van de stijfheid van de profilering. Hierdoor is er minder materiaal nodig zonder verlies van sterkte. NU OOK IN GLASUITVOERING MOGELIJK!


De speciale coating maakt dat de terrasoverkapping duurzaam is en uitgesloten . Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. De veranda is milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak. Een greenline veranda in de kleur antraciet structuur.

Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Rijwijk, Delft, Den Haag en omstreken tot een mooi paradijs gemaakt. Haantje Hoveniers is onderdeel van GroenRijk Rijswijk. De Van KootenActie veranda is milieubewust en efficiënt geproduceerd. Deze sterke, kwalitatieve veranda is milieubewust . Highline veranda Compleet vanaf € 2. Elk type veranda is uit te breiden met o. Dankzij het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen is het mogelijk om zonder verlies van sterkte minder materiaal te gebruiken.


De zonnedoeken creëren op zonnige dagen schaduw, zodat het niet snikheet wordt. Hij is milieubewust geproduceerd en is voorzien van een krasvaste structuurlak. De veranda wordt als bouwpakket gelever en onze gespecialiseerde monteurs kunnen u de . Selecteer producten om mee te bestellen of Alles selecteren. De tuinexperts van Tuinmani zijn al meer dan jaar actief in de . Op deze manier kunt u gedurende vele maanden per jaar heerlijk genieten van het buitenleven.


Leverbaar in maar liefst standaardafmetingen. Verandascreen 200x220cm. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Maecenas massa urna, laoreet quis lacus non, dapibus bibendum metus. Phasellus non tristique eros. Nullam porta ex ac lacus efficitur suscipit. Milieuvriendelijk ontwerp.


Keuze uit kleuruitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.