woensdag 26 april 2017

Schoonheidsspecialiste steenwijk

Perfectie, kwaliteit, ontspanning, schoonheid en beauty voor een betaalbare prijs. Schoonheidsspecialiste in Steenwijk. Specialist in acnébehandeling en huidverjonging.


Hallo ik ben Jolanda Ebbelink, geboren en getogen te steenwijk. Na mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in een Beauty salon.

Ik heb diverse cursussen gedaan en workshops gevolgd. Sinds een aantal jaren heb ik mijn eigen salon aan huis. Ik ben gespecialiseerd in een . Een gezonde huid van binnen en van buiten. Samen halen wij het beste uit je huid! Vergoeding zorgverzekeraar bij acné, littekens, definitief ontharen, couperose, pigmentvlekken, rimpels.


Welkom bij Beautysalon Luna, waar onze huid meer is dan alleen een verpakking van ons lichaam. WIJ ZIJN EEN GGD GOEDGEKEURDE SCHOONHEIDSSALON EN ZIJN AANGESLOTEN BIJ DE BRANCHEORGANISATIE ANBOS.

NAAST ONS BREED ASSORTIMENT AAN SCHOONHEIDS- BEHANDELINGEN ZIJN WE GESPECIALISEERD IN PERMANENTE MAKE UP, ACNE, SPRAY TANNING EN WIMPER . Graag heten wij u van harte welkom in onze schoonheidssalon. Onze ervaren schoonheidsspecialiste Wencke ontvangt u graag in onze moderne salon. Voor een uitgebreid overzicht van onze behandelingen kunt u onze prijslijst hier downloaden.


Wilt u graag advies of een behandeling op maat, . Manon wij tonen u alle schoonheidstips en produkten en natuurlijk mijn salon. Een grondige kennis van de huid en vakbekwaamheid zijn onontbeerlijk voor een gezonde en stralende huid. Kennis van de werking én van de samenstelling van producten is noodzakelijk om het vak van schoonheidsspecialiste professioneel uit te voeren.


Met passie en aandacht zult u bij mij geholpen worden. Naast een schoonheidsspecialiste vind je ook schoonheidssalon, kapper. Your Beauty, Salon voor Huidverzorging. Wij zijn erg tevreden en komen zeker ter. Willem Lodewijkhof Steenwijk.


Woldpromenade Steenwijk. Het Ravelijn Steenwijk. Safrané Salon de Beauté. Julianastraat Steenwijk.

De schoonheidsspecialiste werkt meestal in een schoonheidssalon , ook wel beautysalon genoemd. Ze zijn er in veel soorten en vaak gecombineerd met een kapsalon, de pedicure of nagelstudio. Om de schoonheidsspecialiste die u zoekt te vinden hebben wij alle.


Functionele en analytische cookies worden gebruikt om uw gebruik van de website te analyseren en de functionaliteit en effectiviteit van de website te verbeteren. Sommige advertenties maken eveneens gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.