woensdag 26 april 2017

Botanisch wonen

Niet woonaccessoires, maar groen in huis zorgt voor de échte finishing touch van je interieur. Leef je uit met levend groen, groen en nog eens groen en breng je huis tot leven. Het fijne is, je hebt er geen groene vingers voor nodig.


Van kamerbomen tot witte geurende planten en tropische schoonheden, . Deze stijl wordt ook wel Urban Jungle genoemd!

Scandinavisch en industrieel wonen zijn nog altijd wonen botanisch hartstikke populair, maar krijgen concurrentie van een nieuwe snel opkomende interieurtrend: botanisch wonen. In dit blogartikel lees je alles over botanisch wonen. Haal het buitengevoel in huis met je eigen Urban Jungle! Ontdek wat bijvoorbeeld botanisch behang en een botanische poster voor je interieur kunnen doen. Woontrend van de week: botanisch wonen.


Niks zo ontspannend als een wandeling in de natuur. Dan haal je de natuur toch gewoon naar binnen? Want groen en botanische prints blijven een echte trend in het interieur.

Ben jij een echt natuurmens en haal je het liefst buiten naar binnen? Richt je huis dan in met natuurlijke materialen en neem veel groen op. Bekijk hier de mooiste prints en doe inspiratie op. Hierbij wordt de natuur bijna letterlijk naar binnen gehaald.


Wil jij ook botanisch wonen ? Ook ben ik fan van een botanische slaapkamer. Hoe fijn is het om wakker te worden met groen om je heen. Voor mij voelt het als wakker worden in de natuur. Waar je bij een industriële woonstijl veelal denkt aan een oude fabriek, school of grote loft omgetoverd tot woning denk je bij een botanische stijl juist meer aan een boerderij of een blokhut. Met een botanische stijl haal je buiten naar binnen.


Botanisch wonen is natuurlijk wonen. Maar naast planten kan je deze woontrend ook goed vertalen naar andere accessoires. Interieurtrend botanisch wonen. Groen, groener, groenst… en een beetje blauw natuurlijk.


Zo maak je van dat lege hoekje in jouw huiskamer een botanische oase van rust! Tekst: Marlene Rooseman.

Van retro tv-meubels tot hoogglans kasten, bij Zen Lifestyle vindt u een breed assortiment meubelen en woonaccessoires. De collectie van Zen wordt uit de gehele wereld geïmporteerd zoals, prachtige meubelstukken uit China, India of Indonesië maar ook mooi Scandinavisch design uit Denemarken of Zweden. Wonen tussen veel planten, natuurlijke materialen en kleuren. Met natuurlijke materialen als bamboe en riet. En zelfs afbeeldingen van planten en bloemen.


Wat een mooi rustig plekje om je terug te trekken. Gepost door Karin Mara op . Wat zijn nu eigenlijk de woontrends van dit moment? De drie stijlen die de laatste jaren naar boven zijn komen drijven zijn Scandinavisch, botanisch en industrieel.


Ik heb in deze blog budget interieur items voor een botanisch interieur op een rijtje gezet met o. Veel planten in je interieur, niet alleen omdat ze ons lekkere zuurstof geven maar ook als accessoire! Hoe meer, hoe groter, hoe beter. We hebben al diverse woontrends voorbij zien komen waar groen . Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kwantum). En dat begrijpen wij maar al te goed. Duurzame, natuurlijke materialen en groen.


Frisse lucht in huis en het ziet er nog geweldig uit ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.