donderdag 31 augustus 2017

Breakout blad

Nederlands jeugdtijdschrift voor jongeren van tot jaar en gebaseerd op het populaire Duitse tijdschrift BRAVO. Helaas ging het net als de meeste tijdschriften keihard ten onder. Gelukkig voor ons is er veel materiaal uit deze rubriek gewoon nog . Het is weer tijd voor de seksrubriek van de Break-Out ! Eerder presenteerden we jullie al deel nu tijd voor een vervolg!


Meer resultaten van forum.

Elke twee maanden maakt de HandbalAcademie zelf het Break-Out Magazine. Een blad vol met leuk nieuws en grappige weetjes over het wel en wee van de HandbalAcademie. Anoniempje (16): Ik moest vreselijk lachen om de seksvragen in de Break Out ! Ik zal, wat dit betreft, wel een ontzettende muts zijn, maar de Break-Out , wat een vies blad was dat zeg. Ik weet nog dat een vriendin van mij hem las toen ze. Van de gekke is dat toch!


Voor iemand van die leeftijd! Niks mis met mooi naakt hoor, .

Kun je zwanger worden van een banaan? Jij zult waarschijnlijk nu het antwoord wel kunnen vinden op het internet, maar vroeger moest je deze vragen stellen aan blaadjes zoals de Hitkrant of de Breakout. Maak kennis met het muziekblad Break Out ! Profiteer van deze aanbieding! Geef het tijdschrift Break Out ! Ik vind het ook een beetje vaag.


Is dat vanwege de onzekerhei of wat? Volgende week verschijnt Break Out ! Het pubertijdschrift Break Out ! Het jongerenmagazine maakt plaats voor . Op april wordt een nieuw weekblad gelanceerd onder de naam Spam. Wel eens van het jeugdtijdschrift BRAVO gehoord? In zijn hoogtijdagen eind jaren was de oplage van het tijdschrift miljoen exemplaren!


Veel popgroepen, posters, en filmsterren. Als ik het allemaal goed begrepen heb van. Het Jongerenblad Break Out ! Hoe maak je de klant onderdeel van je product?


Sanoma Uitgevers haalt het blad uit de markt, omdat “de oplage onder druk staat“.

Het verdwijnen van Break Out ! Het wekelijkse jongerenmagazine maakt plaats voor een maandblad. Hidde van der Louw te maken met de veranderende . De oplage daalde volgens HOI van 93. Leo van Rooijen is ook adjunct-hoofdredacteur van Story. Daarvoor werkte hij bij Panorama.


Het blad kampt met een forse oplagedaling. Hij weet dus wel hoe je blaadjes moet verkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.