donderdag 24 augustus 2017

Sauna voor thuis

U wilt een sauna thuis , maar denkt dat dit veel geld gaat kosten? Dat is niet het geval wanneer u een sauna online bestelt bij Azalp. Bij ons vindt u de mooiste saunacabines tegen ongewoon scherpe prijzen.


Van een traditionele sauna tot een moderne sauna, u vindt het in ons aanbod. U heeft dus geen krachtstroom nodig, een normaal stopcontact is voldoende!

Finse sauna - Finse sauna - systeem en energie zuining - 2volt - energie zuinig - Dikte: 68mm dik met 42mm mineraal isolatie - Incl. Een Finse sauna kopen voor thuis ? Wat dacht u van deze sauna. Uitgerust met extra geïsoleerde deur, dak en wanden.


Hierdoor heeft deze sauna aanzienlijk minder energie nodig en kunt u de sauna aansluiten op een normaal stopcontact van 2volt. Traditionele Finse sauna als systeem constructie - Prefab elementen . Voorzien van een zeer mooi design en een product waar u de ontspanning mee in huis haalt.

Deze sauna is een echte toevoeging aan uw dagelijkse leven en heel erg goed voor de gezondhei even ontsnappen uit de dagelijkse . Op zoek naar een sauna ? VSB adviseert in het ontwerp, bouwt de sauna in de eigen werkplaats en installeert de sauna bij u thuis. Zo is er voor het plaatsen van een binnen sauna geen extra fundering meer nodig, maar kan de thuis sauna direct op de vloer of zelfs op het kale beton in uw badkamer of wellness ruimte opgetrokken worden. Omdat de sauna binnen in huis zit, is het bovendien minder noodzakelijk dat de wand uit dikke planken bestaat. Sauna Expert, dé online sauna specialist! Stel zelf eenvoudig de juiste binnensauna of buitensauna online samen.


U kunt uw sauna gemakkelijk online kopen en laat deze geheel gratis thuis bezorgen. Heerlijk thuis in de sauna ? Een wellness-ruimte maken met helend infrarood licht , reinigende stoom of zuiverende hitte is vaker haalbaar dan je denkt. Een saunacabine van geïsoleerde paneelelementen welke aan de binnen- en buitenzijden zijn bekleed met noestvrij aspen schroten.


De schroten zijn mm dik en voorzien van messing en groef. De totale dikte van de wand is mm. Een montagehandleiding voor zelfbouw is bijgesloten. Vraag uw offerte bij Equano!

Een stoomsauna zorgt voor een aangename sauna -ervaring. Zo zorgen de warmte en zachte stoom voor een saunabad in alle zachtheid. Zo kunnen bepaalde modellen zelfs op 1. Ruimte genoeg om te kunnen genieten van . Wij maken ze dus in elke . Sauna kopen voor privé of professioneel gebruik? Vandaag de dag is er meer en meer behoefte aan . De sauna voor de privé-spa thuis. Optisch herinnert de nieuwe sauna weinig aan de archaïsche tent – Inipi presenteert zich veel lichter en moderner.


Tylö biedt een mooi ontwerp en kwalitatief design uit Zweden. Betaalbaar en compact: een Finse sauna thuis plaatsen is gemakkelijker dan je denkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.