dinsdag 29 augustus 2017

Kantoorplanten

Kantoorplanten kopen om je werkruimte mooi groen in te richten. Wij bieden vier mogelijke opties voor kantoorplanten : hydrocultuur, grondplanten en kunstplanten. Ook grondplanten zijn professioneel op te maken (info).


Op deze manier zijn het ideale planten voor kantoor. Neem gerust contact op als je hulp nodig hebt bij . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Een kamerplant maakt je bureau mooier, maar wist je dat hij ook de lucht zuivert? Ontdek hier de beste kantoorplanten en hoe je ze moet verzorgen. Maak van uw kantoor een aangename werkomgeving. Bekijk hier de top beste kantoorplanten voor op kantoor! Niemand minder dan NASA, deed eenzelfde soort onderzoek naar de beste gezonde kantoorplanten.


Alleen deden zij het om te testen welke planten afgesloten ruimtes van pure lucht en zuurstof konden voorzien. Daarom gingen zij nog een stapje verder dan onze Indiër. NASA lette namelijk niet alleen . Kies uit onze mooie collectie kantoorplanten , kant en klaar in mooie pot.

Voor u gepot op handige hydrocultuur of op grond met waterreservoir. U ontvangt altijd een goed verzorgingsadvies. Zo kunt u met weinig onderhoud zelf uw kantoorplanten onderhouden en bespaart u enorm op de onderhoudskosten! Vers van de kweker, altijd topkwaliteit! Uw bedrijfsruimtes komen pas echt tot leven als er planten staan.


Ze brengen gezelligheid en kleur, of kunnen grote ruimtes opdelen in verschillende werkplekken. Voor een gezondere en productievere werkplek. Een plantje op het bureau verhoogt de productiviteit met wel. Dat doet hij door onder andere een fijne geur te verspreiden, de luchtkwaliteit te verbeteren en geluid te dempen. Bekijk snel ons online assortiment!


De mooiste grote kantoorplanten bestel je makkelijk op Fleur. Meer ideeën over Bureau plant, Werkplek versieringen en Werkplek inrichten. Ervaar een positieve werkbeleving met kantoorbeplanting van Rent a Plant. Ze stimuleren medewerkers tot betere prestaties én reduceren stress.


Daarbij zijn planten ook beeldbepalend en versterken ze de uitstraling van uw bedrijf, zowel naar uw medewerkers als naar uw klanten. Welke werking hebben kantoorplanten mentaal? De mens heeft vanouds een groene omgeving om zich heen.


Onze tienduizenden jaren in de natuur zijn flink anders dan de grijze omgeving op kantoor.

Kantoormedewerkers met natuur om zich heen kunnen zich beter concentreren. Uit onderzoek blijkt dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.