donderdag 31 augustus 2017

Stiens zwembad

Een abonnement van zwembad It Gryn is uitsluitend te gebruiken bij zwembad It Gryn. Wilt u de overeenkomst met bv SPORT, m. Vult u dan het opzegformulier in en stuur deze op naar betreffend zwembad. Indien u een badenkaart, kwartaal- of jaarabonnement voor een van onze zwembaden wilt aanschaffen, kunt u het Inschrijfformulier Jaarabonnement- Kwartaalabonnement-Badenkaart invullen en inleveren bij betreffend zwembad.


Deze week werd zwembad It Gryn in Stiens als 3e zwembad van bv SPORT hieraan toegevoegd. Sportcentrum It Gryn, Stiens.

Een schitterend zwembad met binnen - en buitenbaden. Krijg je met dit warme weer in aantocht zin in een verfrissende duik? Wij hebben onlangs de luchtbehandelingskast en luchtkanalen vervangen bij zwembad It Gryn in Stiens.


Installatie luchtbehandelingskast zwembad. Op basis van het badoppervlak, watertemperatuur, luchttemperatuur, luchtvochtigheid en de activiteiten . Het werd ook deze editie een erg groot succes. Zwembad It Gryn in Stiens.


Vanuit de gehele regio kwamen de kinderen in de leeftijd van tot jaar op het unieke gebeuren af. De meest volledige site met ruim 66.

Iedereen die een knuffel meenam kon die avond gratis het zwembad bezoeken van 18. Er werden maar liefst 1knuffels ingeleverd die werden gedoneerd aan het goede . STIENS – Het open Friesch kampioenschap ijszwemmen wordt op zondag januari voor de derde keer georganiseerd in het buitenzwembad in Stiens. Het belooft weer een mooi zwemfestijn te worden in het buitenzwembadwater van It Gryn waar de watertemperatuur slechts een graad of vijf zal meten. STIENS – De traditionele nieuwjaarsplons vindt op zondag januari plaats in het buitenzwembad van it Gryn. Knuffelparty in zwembad it Gryn groot succes.


In het zwembad van sportcentrum It Gryn, Ieleane 1. De cursus bestaat uit vijf . Bekijk hier de tarieven van zwembad de Blauwe Golf en zwembad Kalverdijkje. Collectie, Documentatiestichting Leeuwarderadeel . Recent bezochte zwembaden. Flidunen zwembad openingstijden Stiens op Telefoonboek. Naast een flidunen zwembad openingstijden vind je ook zwembad , hotel, sportschool.


Panoramio afbeelding van Stiens. Glijbanen, golfslagba whirlpool, sauna en de wildwaterkreek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.