dinsdag 29 augustus 2017

Hoeveel water wietplant

Water geven aan je wietplant is natuurlijk nodig. Maar teveel en te weinig water geven kan voor problemen zorgen. Lees hier hoeveel water je moet geven. Van het gewicht van een levende plant bestaat uit water.


Deze hoeveelheid vocht is nodig om de voedingsstoffen uit de aarde door de plant te transporteren en ook wordt de temperatuur via transpiratie gereguleerd. Minder dan van het opgenomen water wordt afgebroken om waterstof te leveren .

Elke week je kast schoonmaken met bleekwater. Om voedings-of bemestingsproblemen te voorkomen kan je gewoon all-mix kopen, daar zit in principe al in wat ze nodig hebben, en naargelang de kweek vordert kan je dan nog altijd zelf beslissen of je wat wil aan toevoegen. Wiet kweken is echt niet . Hier zijn geen vaste waarde voor wel een paar handige tips. Lieve Muna, ik vind het lastig om te bepalen hoeveel water ik nou aan mijn wietplanten moet geven.


Ik weet dat teveel water geven voor enorme problemen kan zorgen. Daarom geef ik altijd maar weinig water maar ik ben bang dat mijn planten te weinig krijgen. Hoe kan ik nou goed bepalen hoeveel water.


Binnen moet de kweker handmatig de planten begieten.

Buiten in de volle grond beschikt de wietplant vaak over een ruime hoeveelheid aarde. Afhankelijk van de kwaliteit en structuur, helpt de aarde om de hoeveelheid vocht te regelen. Hoe moet ik een cannabisplant water geven?


Teelt Cannabis is over het algemeen een veerkrachtige plant en de meeste soorten kunnen tot op zekere hoogte fouten bij het voeden en water geven verdragen. Wanneer echter voortdurend de verkeerde hoeveelheid water of de verkeerde concentratie voedingsstoffen wordt gegeven, kan dit . Bewatering van je cannabisplanten is een belangrijk onderdeel van het kweekproces. De kennis over hoeveel water je cannabisplanten nodig hebben,is iets waar je door tijd en ervaring achterkomt,zeker als je telkens dezelfde plant kweekt. De volgende informatie zal je helpen je kennis hierin te verbreden. De hoeveelheid water die een cannabis plant nodig heeft hangt af van diverse factoren.


Geef je planten nooit teveel water. Als de wortels van de plant te lang in een natte grond staan zullen ze gaan rotten. De rechter voerde in deze gevallen het argument dat een grote plant meer dan gram wiet (de gedoogde hoeveelheid die men mag bezitten) zou opleveren.


Het is beter als de hoeveelheid voeding langzaam omhoog geschroefd wordt en er aan het begin alleen verdunde oplossingen toegediend worden. Door af te wisselen tussen water geven met en zonder voeding voorkom je nogmaals dat je te veel wiet voeding geeft. Net als bij wietplanten water geven . Weet iemand hoeveel gram wiet ik krijg van 1plantjes? De meest gemaakte fout bij de kweek van een wietplant is: teveel water geven.


Belangrijke vuistregel bij het kweken is: te veel is slechter dan te weinig.

Dat geldt voor water geven en voor voeding. Kleine zaailingen hebben niet veel vocht nodig. Een natte aarde stimuleert het wortelen van de zaailing niet, ze hoeft immers . De handeling van het spoelen van een plant is het gebruik van gewoon water om alle voedingsstoffen in de bodem actief te verwijderen.


Een grote hoeveelheid water wordt door de bodem gepasseerd en op een regelmatige basis afgevoerd. Alle mineralen en voedingsstoffen die in de bodem aanwezig . Je kan wiet niet te veel water geven bijna. Het is een plant die van nature in natte gebieden groeit.


Veel water , op droge dagen wel 2x per dag, en lekker veel (wormen)mest. Hoeveel water heeft een wietplant nodig? Een wietplant groeit bij uur licht en uur donker. In deze periode zal de plant alleen maar groeien en groeien.


Wordt je plantje eenmaal groter dan kan hij een hogere temperatuur best aan, mits hij voldoende water krijgt. Dit komt omdat je met de watergift niet alleen het vochtgehalte van het kweekmedium op peil brengt, maar ook voeding geeft aan de plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.