woensdag 30 augustus 2017

Erperheide zwemmen

Kinderen tot en met jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te komen zwemmen. Een volwassene dient minimaal jaar of ouder te zijn. Deze prijzen zijn exclusief de toegang tot de BALUBA Speelwereld. Wenst u ook naar de BALUBA Speelwereld te gaan, dan dient u € per persoon extra te betalen. Snelle stromingen, bochten, hobbels.


Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan.

In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Een dagje centerparcs of een weekendje weg in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs ERPERHEIDE ! Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen! Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Jij vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!


In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. De openingsuren van Erperheide Zwembad in Peer met adres Erperheidestraat 2. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer van de Erperheide Zwembad in Peer.

Deze winkel is geplaatst in de categorie Zwembaden. In een subtropisch zwemparadijs is het genieten voor groot en klein. Zwemmen is sowieso al ontzettend leuk.


Geniet van de verschillende faciliteiten die onze subtropische zwembaden te bieden hebben. De kinderen kunnen zich dan weer volledig uitleven in het golfslagba waarbij ze de hoge golven trotseren net. Lees reviews van Zwembad Aqua Mundo Erperheide Peer Limburg (België) België.


Aqua Mundo Centerparks Erperheide. Er is zoveel te doen, zowel voor jong als voor ou dat je niet weet waar te beginnen. Kom vervolgens tot rust in het . Toevoegen aan favorieten . Center Parcs Erperheide , op TripAdvisor. Vacances au domaine Erperheide à Peer dès 1€ - Belgique. Wil jij gewoon lekker zwemmen , dat kan natuurlijk in Aqua Mundo in Erperheide.


Maar je kunt er veel meer dan alleen maar zwemmen. Hier kun je zwemmen tussen de tropische vissen, een unieke ervaring. Zo kun je snorkelen in het koraalbad. Vind je visjes een beetje eng? Dan kun je altijd nog lekker spetteren in het .

Hoe is het zwemparadijs en dat vissen gebeuren? En is het buffet goed en uitgebreid? Ik ben nog op zoek naar . Acties lopen tot dat de duikbril.


In het overdekte subtropisch zwembad waant u zich in de tropen, terwijl het zwembad wel van alle gemakken voorzien is. In het zwembad vindt u glijbanen voor kinderen en volwassenen, een golfslagba .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.